Acest concurs a expirat în data de 2016-10-31. Vezi concursurile active aici.
Accepta provocarea retetelor.

Campania „Acceptă provocarea reţetelor” este organizată şi se desfăşoară la nivel national, în perioada 16.05.2016 – 30.10.2016 Campanie se va desfasura in cadrul a doua etape distince , definite si delimitate cronologic dupa cum urmeaza:

  • Etapa Retetelor de dulceata – etapa ce se va desfasura incepand cu data de 16 mai 2016 si pana la data de 30 iunie 2016, inclusiv;
  • Etapa Retetele de muraturi – etapa ce se va desfasura incepand cu data de 1 septembrie 2016 si pana la data de 3o octombrie 2016, inclusiv;

Produsele Dr. Oetker participante la prezenta Campanie sunt: Gelfix Clasic 1:1, Gelfix Extra 2:1, Gelfix cu îndulcitor din Stevia, Gelfix Super 3:1, Gelifiant cu fructoză, Pikant fix iute, Pikant fix dulce-­acrişor, Pikant fix cu verdeţuri, Tomato fix, indiferent de gramaj sa modul de prezentare ori ambalare.

Participarea la campaniei presupune ca fiecare participant sa înscrie rețete culinare utilizandu‐se formularul de inscriere din cadrul siteului, unde vor completa și următoarele date personale solicitate la inscriere, respectiv: nume şi prenume, data nasterii, adresă de mail, telefon şi, opţional, pot încărca o fotografie personală care va fi prezentata într-­unul din materalele video realizate de catre reputatul bucatar Horia Vîrlan , prezentand o reţetă propusă de către participanti şi pe care Dl. Horia Vîrlan o va selecta, pe baza experientei profesionale si aplicand criteriile din regulament, pentru a fi prezentata in cadrul materialul video.

Pentru evitarea oricaror confuzii, se precizeaza prin prezentul ca fiecare Rețeta trebuie să conțină produsul Dr. Oetker si scopul utilizarii, respectiv, rezultatul obtinut (ex. Gelfix "pentru  dulceață", Pikant fix "pentru murături", Tomato fix pentru suc/sos de rosii).

Fiecare participant va putea înscrie in campanie cel mult 5 rețete/ zi.

Fiecare utilizator trebuie să înscrie cel putin o reţetă de dulceţuri (Mai -­ Iunie) şi murături sau suc de rosii (Septembrie – Octombrie) în care combină ingredient inedite. Exemplu ingredient inedited; dulceata de capsuni cu ghimbir, muraturi asortate cu struguri rosii, suc de rosii cu ardei iuti.

Premiile acordate în cadrul Etapei Retetelor de dulceţuri (Mai -­ Iunie) sunt urmatoarele:

  • Premii mici ­‐ 50 sonerii fără fir
  • Premii medii ­‐ 3 sonerii fără fir + produse Dr. Oetker
  • Premiul mare ‐ 1 set de vase de bucătărie + produse Dr. Oetker

Premiile acordate în cadrul Etapei Retetelor de murături (Septembrie ‐ Octombrie) sunt:

  • Premii mici ­‐ 50 sonerii fără fir
  • Premii medii ­‐ 3 sonerii fără fir + produse Dr. Oetker
  • Premiul mare ‐ 1 set de cuţite de bucătărie + produse Dr. Oetker

La sfarsitul fiecareia din cele doua Etape ale campaniei, respectiv in termen de cel mult 5 zile lucratoare de la incheiere etapelor, vor fi desemnati castigatorii, potrivit unui sistem de desemnare combinat ce presupune selectarea (jurizarea) Retetelor finaliste si desemnarea Retetelor castigatoare prin tragere la sorti.

Dl. Horia Vîrlan, sustinatorul campaniei, va selecta pentru fiecare Etapa de Campanie cate 4 Rețete ("Retele Finaliste") pe care le va incerca separat în cadrul unui material video dedicat, rezultând astfel un număr total de 8 materiale video (4 materiale pentru dulceţuri ‐ Mai ‐ Iunie şi respectiv, 4 materiale pentru murături ‐ Septembrie – Octombrie).

Dintre cele 8 Retete Finaliste (respectiv, cate 4 selectate din fiecare Etapa a Campanie), sustinatorul Campaniei (Dl. Horia Vîrlan) va desemna 2 Retete Castigatoare (una pentru sortimentul dulceata iar cealalta corespunzatoare sortimentului muraturi) care vor fi recompensate prin atribuirea unuia din Marile Premii. Celelelate Retete pe care sustinatorul Campaniei le va selecta vor fi recompensate cu Premiile medii. Suplimentar, intr-­un termen de cel mult 5 zile lucratoare de la finalul fiecareia dintre cele doua Etape ale Campaniei, va fi organizata cate o tragere la sorți, pe baza unui soft securizat si generator de numere aleatorii, in vederea atribuirii a cate 50 premii mici, extragere la care vor fi inscrisi toți participanții cu exceptia celor 8 Participanti castigatori ai unui dintre Premiile (mari si medii). O Rețetă înscrisă reprezinta o șansă de câștig.

Lista câştigătorilor validaţi conţinând atât numele şi prenumele câştigătorilor cât şi premiile câştigate va fi publicată, în termen de maxim 5 zile lucrătoare de la data validării câştigătorilor, pe website-­ul  www.oetker.ro.