Acest concurs a expirat în data de 2015-01-10. Vezi concursurile active aici.
Care este momentul tau zilnic de rasfat.

Concursul este organizat si desfasurat pe intreg teritoriul Romaniei, prin intermediul retelei de socializare Facebook, pe pagina Nivea Romania. Concursul va incepe pe data de 8.01.2015 si va dura pana la 9.01.2015, ora 23:59.

In cadrul acestui concurs se vor acorda premii dupa cum urmeaza: Toate persoanele care vor raspunde la intrebarea lansata pe pagina de Facebook Nivea in data de 8 - 9.01.2015  vor intra in tragerea la sorti pentru un premiu constand intr-un set de ingrijire sub dus de la Nivea, format din: un Gel de Dus Creme Care 250 ml in valoare de 12,52 lei (TVA inclus), un set de baie compus din piatra ponce, perie de unghii si burete baie in valoare de 30,88 lei (TVA inclus).

Pentru inscrierea valabila in vederea participarii la Concurs este necesara indeplinirea cumulativa a urmatoarelor conditii:

  • Participantul trebuie sa aiba drept de participare;
  • Inscrierea se va face exclusiv in perioada Concursului;
  • Sa acceseze pagina de Facebook Nivea Romania, apoi sa devina fan al acestei pagini, daca nu este deja.
  • Dupa ce a devenit fan al acestei pagini, participantul este invitat sa urmareasca postarile (inscrierile) zilnice facute de Organizator, in cadrul acestui Concurs. Postarea (inscrierea) va incepe in data de 8.01.2015.
  • Organizatorul va posta (inscrie) un mesaj pe pagina de Facebook Nivea Romania prin care va incuraja fanii paginii sa spuna, printr-un comentariu, care este momentul lor zilnic de rasfat. Toti participantii care raspund la intrebarea lansata de Nivea intra in tragere la sorti pentru un set de ingrijire sub dus de la Nivea;

Aleator, cu ajutorul unui program informatic specializat, se va acorda un premiu constand in un set de baie de la Nivea, in valoare totala de 43,4 lei (TVA inclus). La extragere vor participa toate persoanele care au raspuns la postare in perioada 8.01.2015 - 9.01.2015, pana la ora 23:59.