108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.571.10
miliarde de lei,
adica

1.571.100.000,00
RON
11653
concursuri
expirate
11
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un set de filtre Marumi 52mm!

 admin  2015.03.14  Diverse,Trageri la sorti  1176

concurs Yellow Store

Dupa lunile reci si intunecate ale iernii, primavara readuce natura la viata. Treptat zilele devin mai lungi, florile incep sa infloreasca, iar pasarile si celelalte vietati ne incanta cu recitalurile si zumzetul lor.

In luna martie iti propunem o noua provocare fotografica. Inscrie o imagine in care ai surprins cele mai frumoase flori de primavara si poti castiga un set de filtre Marumi 52mm!

Concursul se desfasoara in perioada 10 - 31 martie 2015

Pentru a se inscrie in concurs, participantii trebuie sa incarce o fotografie tip peisaj (landscape) in galeria aplicatiei Concurs de fotografie.

Pentru a fi luate in considerare, fotografiile trebuie sa inscrise pana cel tarziu pe 31 martie 2015, ora 23.59. Orice fotografie inscrisa dupa acest termen nu va participa la extragerea premiului.

Un participant poate inscrie o singura fotografie atata timp cat aceasta respecta tema concursului. 

Premiul concursului consta intr-un set de doua filtre Marumi: 52mm DHG Macro 3 si 52mm DHG Soft Fantasy.

Castigatorul va fi ales de catre fotograful Sorin Onisor, in maxim 14 zile de la incheierea Concursului. 


PARTICIPA LA CONCURS

concurs de fotografie concurs Yellow Store fotografie tip peisaj concurs foto concursuri online primele floriNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.