Castiga un set de curatare Lenspen DSLR Pro Kit
74
concursuri
active
Premii
in valoare de

408.24
miliarde de lei,
adica

408.239.387,00
RON
11515
concursuri
expirate
18
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un set de curatare Lenspen DSLR Pro Kit!

 admin  2015.04.15  Diverse,Trageri la sorti  853

concurs Yellow Store

Sarbatoarea Pastelui reprezinta una dintre cele mai importante sarbatori anuale crestine. In luna aprilie iti propunem o noua provocare fotografica. Inscrie o imagine in care ai surprins atmosfera Sarbatorilor Pascale si poti castiga un set de curatare Lenspen DSLR Pro Kit!

Concursul se desfasoara in perioada 6 – 30 aprilie 2015.

Pentru a se inscrie in concurs, participantii trebuie sa incarce o fotografie tip peisaj (landscape) cu tema "Sarbatori Pascale" in galeria aplicatiei Concurs de fotografie.

Pentru a fi luate in considerare, fotografiile trebuie sa inscrise pana cel tarziu 30 aprilie 2015, ora 23.59. Orice fotografie inscrisa dupa acest termen nu va participa la extragerea premiului.

Un participant poate inscrie o singura fotografie atata timp cat aceasta respecta tema concursului. Orice abatere de la aceasta regula poate duce la excluderea din Concurs si anularea oricaror premii.

Participantii declara in mod implicit prin inscrierea in Concurs ca sunt detinatorii drepturilor de autor asupra fotografiilor inscrise si isi asuma toate consecintele legale in cazul in care se dovedeste ca nu detin drepturile de autor asupra fotografiilor inscrise. In cazul in care participantul declarat castigator nu detine drepturile de autor asupra fotograifiei inscrise, acesta nu va primi premiul Concursului.

Premiul Concursului consta intr-un set de curatare Lenspen DSLR Pro Kit.

Castigatorul va fi ales de catre echipa Yellow Store, in maxim 14 zile de la incheierea Concursului.


PARTICIPA LA CONCURS

concurs de fotografie concurs Yellow Store set de curatare Lenspen concurs foto concursuri online