Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2016-05-09. Vezi concursurile active aici.
Voteaza cele mai populare masini lansate in Romania!

Concursul "Autovot 2016" se desfasoara in perioada 6 aprilie – 8 mai 2016.

La concursul Autovot 2016 pot participa toţi utilizatorii activi ai reţelei sociale Facebook, cetateni romani, cu varsta minima de 18 ani impliniti in ziua inceperii concursului, 6 martie 2016.

Pentru efectuarea votului, utilizatorul trebuie sa acceseze aplicatia speciala Autovot 2016 din cadrul site-ului Automarket şi să se autentifice cu ajutorul contului de Facebook.

Un utilizator este considerat intrat în concurs şi se califică pentru tragerea la sorţi în momentul în care a votat una dintre maşinile care intră în concurs. La finalul votului, utilizatorul va primi o şansă (o poziţie) în tragerea la sorţi pentru premii.

Maşinile lansate în România în 2015 şi intrate în competiţie sunt împărţite astfel: 32 de maşini la categoria Maşini Accesibile şi 27 maşini la categoria Maşini Premium.

Fiecare zi a competiţiei va aduce un “meci/duel” între două dintre maşinile intrate în concurs. Pentru a se înscrie în cursa pentru premii, un utilizator trebuie să voteze una dintre cele două maşini ale zilei. La ambele categorii fiecare duel durează 24 de ore.

Numărul de voturi primite de fiecare maşină dintr-un meci se adună, iar scorul de la finalul zilei arată ce maşină merge mai departe pe tabloul meciurilor spre finală şi care maşină este eliminată din competiţie.

În cazul egalităţii la finalul celor 24 de ore de vot, timpul va fi prelungit până la următorul vot. Câştigă maşina care primeşte primul vot ulterior timpului acordat.

Maşinile vor fi aşezate pe tabloul duelurilor în mod aleatoriu.

Un utilizator poate vota în oricâte dintre duelurile maşinilor intrate în concurs.

Maşina câştigătoare în Autovot 2016 va fi considerată cea care primeşte cele mai multe voturi în timpul duelului din finală. Vor exista două maşini câştigătoare: una la categoria Maşini Accesibile, alta la categoria Maşini Premium.

Premiile acordate în cadrul concursului sunt:

Premiile vor fi acordate prin tragere la sorti dintre toti utilizatorii inscrisi in concursul Autovot 2016. Tragerea la sorti a castigatorilor va avea loc in ziua de luni, 9 mai 2016.