Acest concurs a expirat în data de 2015-10-26. Vezi concursurile active aici.
Descopera noua anvelopa Michelin CrossClimate!

Concursul “Descoperă noua anvelopă MICHELIN CrossClimate!”  va începe pe data de 10 octombrie 2015 ora 00:00 și se va desfășura până la data de 25 octombrie 2015 ora 23:59.

Pentru a se înscrie în Concurs, Participanții trebuie:

  • să acceseze pagina concursului în perioada de campaniei;
  • să raspundă corect la întrebările concursului;
  • să completeze formularul de înscriere în concurs cu datele personale: nume, prenume, adresa e-mail, domiciliul, numărul telefon, dacă a răspuns corect la întrebările concursului sau dacă a fost informat că a câștigat un premiu instant;

Premiile instant sunt următoarele:

  • Manometru digital monitorizare presiune anvelope, personalizat „Michelin” – 30 bucăți
  • Ceas de mână personalizat „Michelin” – 30 bucăți

În cazul în care a răspuns corect la toate întrebările, se înscrie pentru tragerea la sorți a marelui premiu: un set de 4 anvelope Michelin CrossClimate. 

După completarea formularului de înscriere, Participantul va primi un cod de participare

În cadrul Concursului vor fi acordate următoarele premii: 

  • 30 x Manometru Digital Michelin
  • 30 x Ceas Personalizat Michelin
  • 1 x Set 4 anvelope Michelin CrossClimate

Premiile instant  se vor acorda fiecărui al 100-lea participant (participantului numărul 100, 200, 300 s.a.m.d. până la epuizarea stocului de premii). Alocarea premiilor se va face alternativ după cum urmează: numărul 100 câștigă un manometru digital, numărul 200 câștigă un ceas de mână, s.a.m.d.  Premiile sunt în număr limitat .

Premiul cel mare, un set de  4 anvelope Michelin CrossClimate se va acorda prin tragere la sorți.  Tragerea la sorți va avea loc în data de 26 Octombrie 2015. Vor participa la tragerea la sorți doar participanții care au răspuns corect la toate întrebările și care au trimis datele de contact în urma căruia au primit un cod unic de participare. Tragerea la sorti se va face electronic, iar câștigătorul va fi ales în mod aleatoriu.