Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2014-11-25. Vezi concursurile active aici.
Vanatoarea de Savoare

Pentru ca toti avem nevoie de cat mai multa inspiratie in bucatarie, Gustos.ro a plecat din nou la Vanatoarea de Savoare!

Cautam cele mai originale, gustoase, dar mai ales cele mai apetisante retete. Altfel spus, cele mai criminale retete dintre cele pe care le pregatiti in bucatariile voastre. Trebuie sa fie vinovate de gust senzational, dar si de aspect care sa ne lase cu gurile cascate.

Intre 11 noiembrie si 24 noiembrie 2014, demonstreaza-ne ca esti criminal/a in bucatarie cu cele mai aratoase si gustoase retete cu fotografii. Poti castiga una dintre cele doua carti de bucate scrise de un bucatar foarte indragit, dar si premiul cel mare: un set cu 5 tavi de copt din silicon!

Cum participi?

  • Inscrii cate retete proprii cu fotografii doresti pe Gustos.ro. Este foarte important sa arate grozav. Cu cat mai multe retete originale inscrii, cu atat ai mai multe sanse de a castiga premiul cel mare si una dintre carti. 

Premii:

  • doua carti de bucate scrise de unul dintre cei mai indragiti bucatari ai lumii (oferite la finalul fiecarei saptamani de concurs)
  • un set cu 5 tavi de copt din silicon

Cum se desemneaza castigatorii?

  1. La finalul primei saptamani, juriul Gustos.ro va alege drept castigatoare una dintre cele mai apetisante retete inscrise in perioada 11 – 17 noiembrie. Castigatorul va primi o carte de bucate si va fi anuntat pe 17 noiembrie.
  2. La finalul celei de-a doua saptamani, mecanismul se va repeta, astfel ca cea mai apetisanta reteta din perioada 17 – 24 noiembrie va deveni castigatoare si va fi premiata tot cu o carte de bucate. Castigatorul va fi desemnat pe 24 noiembrie.
  3. La finalul celor doua saptamani, marele castigator al setului cu 5 tavi de copt din silicon va fi ales prin tragere la sorti dintre toti utilizatorii care au postat retete pe Gustos.ro in perioada 11 – 24 noiembrie. Castigatorul va fi ales prin intermediul random.org si va fi desemnat pe 25 noiembrie.