Acest concurs a expirat în data de 2015-01-01. Vezi concursurile active aici.
Bucatarul stie tot!

"Bucatarul Stie Tot!" este un concurs de cunostinte generale in care va puteti testa cunostintele din domeniul gastronomic. Intrebarile sunt usoare si amuzante, astfel incat multi dintre voi vor putea raspunde corect si vor intra in cursa pentru premiile zilnice, dar si pentru premiul lunar.

Premiile puse in joc sunt:

  • Premii zilnice: Cate o carte de bucate care ar trebui sa se afle in orice bucatarie, dar si alte premii surpriza.
  • Marele premiu: un set cu 10 piese din inox, Tefal Intuition.

Concursul este deschis tuturor persoanelor care au un cont pe Gustos.

Puteti participa la concurs intrand in fiecare zi pe aceasta pagina si raspunzand la cele trei intrebari zilnice. Intrebarile vor fi publicate in fiecare zi, la ora 9.00 si veti putea raspunde la ele pana a doua zi, la aceeasi ora, cand va fi publicata o noua seria de intrebari. Pentru ca voi sa fiti mereu informati in legatura cu noile intrebari publicate in concurs, noi va trimitem alerte pe email cu respectivele intrebari. Atentie! Pentru ca raspunsurile voastre sa fie validate in concurs este necesar sa va logati in contul propriu si sa reveniti pe aceasta pagina si sa raspundeti.

Pentru fiecare raspuns corect pe care il dai, vei primi un punct. La sfarsitul unei zile, persoana care strange cele mai multe puncte va fi desemnata castigatoare. La fel pentru premiul final: persoana care strange cele mai multe puncte in cele 14 zile de concurs va fi marele castigator al setului cu 10 piese din inox. In caz de egalitate, castiga persoana care a acumulat cele mai multe puncte in comunitate (prin postare de retete, recomandari de restaurante etc.) in etapa respectiva (pentru etapele zilnice, va conta activitatea in comunitate din ziua respectiva, iar, pentru premiul final, activitatea din cele 14 zile de concurs). Cu cat mai multe raspunsuri corecte, retete publicate pe Gustos.ro, comentarii si sfaturi, cu atat mai multe sanse de castig!