108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.571.10
miliarde de lei,
adica

1.571.100.000,00
RON
11653
concursuri
expirate
12
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un set ce contine 2 frigidere pentru autovehicul, 2 vouchere eMAG in valoare nominala de 200 lei fiecare sau un set de produse Dove Men+Care!

 admin  2016.07.23  Beauty,Diverse,Vouchere,Trageri la sorti  3245

concurs Dove

Sunt cel care ti-au fost alaturi de fiecare data cand ai avut nevoie.

Transmite-le un + de multumire pentru acele momente si poti castiga prin tragere la sorti premii pentru tine si cel caruia ii esti recunoscator.

Concursul se va desfasura in perioada 21.07.2016, incepand cu ora 13:00 – 18.08.2016, pana la ora 23:59 inclusiv.

Mecanismul concret al concursului presupune parcurgerea, dupa deschiderea formularului de participare, a urmatorilor pasi:

  • completarea unui mesaj de multumire care o persoana draga de sex masculin;
  • incarcarea unei poze sau a unui video ce are legatura cu momentul pentru care se multumeste;
  • completarea formularului de date personale;

In cadrul prezentului concurs se va acorda 13 premii, prezentate in continuare:

  • 1 premiu mare ce consta intr-un set ce contine 2 frigidere/racitoare pentru autovehicul
  • 2 premii medii constand fiecare in cate 2 vouchere eMAG in valoare nominala de 200 lei fiecare voucher
  • 10 premii mici constand fiecare in 1 set de produse Dove Men+Care (fiecare set contine 2 geluri de dus Dove Men+Care 250ml si 2 deodorante antiperspirante spray Dove Men+Care)

Desemnarea castigatorilor se va face prin trageri la sorti. Pentru toate categoriile de premii, tragerile la sorti se vor efectua in data de 22.08.2016 si la fiecare extragere se vor lua in calcul participarile efectuate in perioada campaniei promotionale si validate preliminar.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Dove castiga premii Dove Club voucher eMAG Dove MenNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.