Acest concurs a expirat în data de 2016-02-01. Vezi concursurile active aici.
Va invitam la competitie la inceputul anului norocos 2016, participanti si veti castiga!

Concursul se defasoara din 11.01.2016 pina la 31.01.2016.

In aceasta luna puteti participa la concursul nostru pentru a castiga un set cadou de la bine cunoscuta marca Jimmy Choo Flash in valoare de 235 ron. Setul cadou contine: Eau de Parfum 100 ml + Crema de corp 100 ml + roll-on Eau de Parfum 10 ml.

Ridica respectul tau de sine si poti deveni un star pentru toti cei din jurul tau, nu numai la petreceri, un partener perfect poate fi tocmai parfumul Jimmy Choo Flash!

Principiul acestui concurs se bazeaza pe un concurs de cunostinte competitive cu tragere la sorti, unde castiga raspunsurile corecte, care au fost trimise la organizatorul concursului. La intrebarea din concurs se poate raspunde numai prin completarea formularului de concurs.

Premiul va fi oferit castigatorului in urma tragerii la sorti ale raspunsurilor corecte la intrebare. Fiecare participant poate raspunde la intrebare o singura data. In urma concursului se va acorda premiul urmator: un Jimmy Coo Flash.

Castigatorul va fi anuntat prin e-mail dupa evaluarea concursului, cel mai tarziu pana la data de 15.02.2016. Premiul va fi trimis prin curier rapid la adresa castigatorului.