Acest concurs a expirat în data de 2015-12-01. Vezi concursurile active aici.
Culinar.ro va invita sa va dovediti bogatia de idei culinare, puse in practica in cele mai grozave retete de post.

Culinar.ro va invita sa va dovediti bogatia de idei culinare, puse in practica in cele mai grozave retete de post.

Duminica,15 noiembrie 2015, incepe Postul Craciunului. Acesta dureaza 40 de zile, pana pe 25 decembrie 2015, astfel incat aceia dintre noi care decid sa tina post vor alege cu grija meniul in aceasta perioada. Pe langa semnificatia religioasa a postului, respectarea acestuia este benefica pentru organism, avand si rol de detoxifiere.

Lipsa ingredientelor "de dulce" nu este insa un impediment pentru cei care stiu sa gateasca cu iscusinta mancaruri delicioase de post. Retetele de post sunt deseori surprinzator de gustoase. 

Intre 12 si 30 noimebrie 2015, inscrieti cate mai multe retete de post pe care le cunoasteti.

Cea mai grozava reteta de post va castiga un frumos si util Set Wok cu 6 piese, cu ajutorul caruia poti gati retete sanatoase si gustoase totodata.

In plus, toti participantii la concurs vor castiga galbeni care permit achizitia oricarui produs culinar din magazinul online Culinar.

Reteta castigatoare va fi desemnata prin jurizare, juriul fiind format din membrii redactiei Culinar.ro. Criteriile de jurizare vor fi: complexitatea retetei, claritatea explicatiilor, calitatea fotografiilor. Constituie un avantaj daca reteta este insotita si de imagini din timpul prepararii, in afara de fotografia cu preparatul final. Participa la concurs doar retetele insotite de fotografii. Retetele care au texte sau fotografii copiate vor fi descalificate.

Pe 4 decembrie 2015 afla daca ai castigat.