80
concursuri
active
Premii
in valoare de

695.84
miliarde de lei,
adica

695.839.387,00
RON
11574
concursuri
expirate
25
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un sejur pentru doua persoane in insula Kos din Grecia!

 admin  2014.07.22  Vacante,Trageri la sorti  1498

concurs Litera

Campania promotionala "Carti citesti, in Kos calatoresti" este organizata in perioada 15 iulie - 25 august 2014. Inscrierea in tombola se face pana la data de 20 august 2014, iar extragerea si desemnarea castigatorului pe 25 august 2014.

Pentru a beneficia de premiu (o excursie pentru doua persoane in insula Kos, Grecia), fiecare participant trebuie sa achizitioneze cel putin o carte de la standurile editurii Litera, numite Bookstop-uri. Acestea sunt in numar de 25 si se afla in Bucuresti si tara. Lista lor completa este disponibila online aici.

Fiecare carte achizitionata inseamna o sansa de castig - numarul de inscrieri in tombola pentru fiecare persoana in parte este echivalent cu numarul de carti achizitionate.

Campania promotionala are ca scop promovarea si incurajarea lecturii. In cadrul acestei campanii promotionale, nu se permite acordarea contravalorii in bani a premiului sau schimbarea acestuia.

Premiul oferit consta intr-un sejur in insula Kos, Grecia, pentru doua perroane. Pachetul pentru doua persoane este in valoare de 886 euro.

Premiul oferit se acorda prin tragere Ia sorti in data de 25 august 2014, doar in momentul indeplinirii conditiilor principale de inscriere in promotie de catre participant: achizitionarea cel putin a unei carti de la unul dintre Bookstop-urile Litera si acordul de a-si oferi datele personale.


PARTICIPA LA CONCURS

insula Kos sejur Grecia standurile editurii Litera Bookstop concurs Litera concursuri cu premii