98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
10
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un sejur la mare pentru toata familia, saptamanal un beard trimmer profesional de la Philips si zilnic un kit complet de suporter al Nationalei Romaniei!

 admin  2016.05.30  Diverse,Vacante,Concursuri cu votare  2436

concurs Libertatea

Campania promotionala "Suporter Romania" se desfasoara in perioada 23 mai - 10 iulie 2016.

Pentru a se inscrie in concurs prin intermediul paginii web utilizatorii trebuie sa urmeze urmatorii pasi:

  • sa accese pagina oficiala de Facebook Suporter Roamnia;
  • sa posteze pe peretele acestei pagini o fotografie in care participantul sustine echipa Romaniei, imbracat corespunzator pentru aceasta;
  • sa adauge in descrierea fotografiei hashtag-ul #suporterromania;

Fotografia postata pe peretele paginii Suporter Romania va intra intr-un process de moderare. ln urma procesului de moderare, in masura in care fotografia se incadreaza in tema concursului, aceasta va aparea pe site-ul euro2016.libertatea.ro.

Din momentul in care fotografia apare pe site-ul euro2016.libertatea.ro, participantul va putea primi voturi. ln functie de numarul voturilor primite, (acestea trebuie sa fie in numar cat mai mare) participantii vor fi premiati

Premiile se vor imparti astfel:

  • Premiul zilei: in fiecare zi, fotografia cu cele mai multe voturi va fi aleasa ca fiind castigatoare a unui premiu ce consta intr-un kit complet de suporter;
  • Premiul saptamanii: in fiecare saptamana, fotografia cu cele mai multe voturi va fi aleasa ca fiind castigatoare a unui premiu ce consta intr-un beard trimmer Philips;
  • Premiul cel mare: premiul cel mare (excursia de 4 persoane) va fi acordat participantului care strange cele mai multe voturi in perioada campanieil

Participantul care este ales "castigatorul saptamanii" nu mai poate fi nominalizat pentru premiul zilei.

Numele castigatorilor premiilor zilnice vor fi afisate pe site, de asemenea si numele castigatorilor saptamanii si cel al marelui premiu.

Premiile saptamanale se anunta in fiecare zi de luni a saptamanii, respectiv castigatorul anuntat in ziua de luni corespunde saptamanii precedente.

Premiul cel mare se anunta la sfarsitul campaniei, dupa ce pe site va fi afisat mesajul care anunta sfarsitul campaniei.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Libertatea castiga premii euro2016.libertatea.roNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.