Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2016-02-21. Vezi concursurile active aici.
Ma abonez si castig!

Campania se desfasoara in perioada 07 decembrie 2015 – 20 februarie 2016. Campania se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei.

In Evenimentul zilei si Capital va apare tiparit in interiorul publicatiei talonul de abonament pe pagina dedicata promovarii campaniei de abonamente, pe tot tirajul. Pentru a participa la campania ”Ma abonez si castig! 2016” cititorul trebuie sa completeze talonul de abonament cu datele de identificare si sa il expedieze impreuna cu copia dupa dovada platii abonamentului. Se trimite un singur talon completat pentru un abonament platit. Prezentarea la plata se face pana la data de 20 a lunii pentru ca livrarea abonamentului sa se faca incepand din luna urmatoare.

Abonamentul la Evenimentul zilei si /sau Capital include in pret distributia ziarului la adresa indicata de abonat. Livrarea se face incepand cu data de 1 a lunii de catre Posta Romana, firmele specializate in distributia de presa, la adresa indicata de abonat. Abonamentele pot fi livrate doar pe teritoriul Romaniei.

Pentru a participa la tragerea la sorti, pentru oricare dintre variantele de abonare, se procedeaza astfel:

  • Se decupeaza/completeaza talonul de abonament din publicatii si se trimite impreuna cu copia documentului de plata catre Editura Evenimentul si Capital, Dep. Abonamente pe adresa Bd. Marasti nr. 65-67, Pavilionul G4 Romexpo (intrarea B), sector 1, Bucuresti, prin fax la 021-527.11.13, 031-814.96.44 sau prin e-mail la abonamente@evz.ro sau la abonamente@capital.ro sau
  • Se completeaza talonul on-line pe evz.ro sau capital.ro (in cazul platii cu ordin de plata sau mandat postal se va trimite copia dupa dovada platii fax 021- 527.11.13, 031-814.96.44 sau la abonamente@evz.ro / abonamente@capital.ro).

La tragerea la sorti participa toti cei care trimit taloanele de abonament pe adresa Editurii Evenimentul si Capital, sau completate online pe evz.ro sau capital.ro si validate, platite prin SMS precum si toti cei care se aboneaza prin OP/MP sau prin intermediul Postei Romane sau Firmele de distributie agreate. Pentru a fi validate, taloanele trebuie sa fie completate in intregime si sa fie insotite de copia dupa dovada platii abonamentului.

Premiile vor fi oferite in ordinea tragerii la sorti astfel:

Lista castigatorilor va fi publicata in cotidianul Evenimentul Zilei, pe evz.ro, in revista Capital, pe capital.ro din 21 martie 2016. Pentru acordarea premiilor se vor confrunta datele din talonul castigator, cu cele din actul de identitate al castigatorului.