108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.572.10
miliarde de lei,
adica

1.572.100.000,00
RON
11646
concursuri
expirate
39
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un sejur de 5 zile la Mamaia!

 admin  2016.05.10  Vacante,Cel mai bun scor  6595

concurs Bedding

Bedding.ro te trimite vara asta la Mamaia, in centrul distractiei estivale!

Concursul se desfasoara in perioada 9 mai 2016 - 5 august 2016. Castigatorul va fi ales in functie de numarul total de puncte acumulat pe baza share-urilor si a comenzilor efectuate in aceasta perioada si va fi anuntat pe 6 august 2016.

Bedding.ro asigura castigatorului cazare de 3 stele pe o perioada de 5 zile, transport gratuit dus-intors (indiferent de mijlocul de transport) si bani de buzunar.

Pentru a participa la concurs trebuie:

  • sa dai Like paginii de Facebook Bedding.ro;
  • sa dai un acestei pagini pe profilul tau personal;
  • sa te inscrii folosind formularul de inscriere;

Daca ai completat pasii de mai sus esti inscris in concurs cu 1 punct.

Bonus:

  • pentru fiecare Share al acestei pagini dat pe profilul tau personal primesti 1 punct (Atentie: doar 1 Share pe zi este contorizat);
  • pentru fiecare comanda in valoare de minim 199 lei plasata pe site-ul Bedding.ro folosind numele si prenumele cu care te-ai inscris in concurs primesti 10 puncte;

Sumar punctaj:

  • inscrierea = 1 punct
  • 1 share pe zi = 1 punct
  • 1 comanda = 10 puncte

PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Bedding castiga premii Mamaia 2016 sejur Mamaia 2016Nu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.