Acest concurs a expirat în data de 2014-11-16. Vezi concursurile active aici.
Matar te trimite la Roma!

Campania “Matar.ro te trimite la Roma” se desfasoara pe tot teritoriul Romaniei in perioada 1 octombrie 2014 – 15 noiembrie 2014 inclusiv.

La campania „Matar.ro te trimite la Roma” poate participa orice persoana fizica, inscrisa in platforma de marketing afiliat ProfitShareDacă nu ai cont ProfitShare, îți poți crea rapid unul aici Varsta minima pentru participarea la aceasta Campanie este de 18 ani impliniti in ziua inceperii Campaniei, respectiv 1 octombrie 2014.  Participarea la Campanie nu este conditionata de achizitia vreunui produs.

Pentru a participa la Campanie, orice persoana care indeplineste conditiile de mai sus, trebuie sa fie aprobat ca afiliat in campaniile Matar.ro in perioada 1 octombrie 2014 – 15 noiembrie 2014 inclusiv, devenind astfel eligibil pentru a castiga premiul oferit de catre Organizator.

Premiul Campaniei consta in:

  • Un sejur citybreak cu destinatia Roma, Italia, pentru 2 nopti, 3 zile pentru 2 (doua) persoane.
  • Premiul 2 consta intr-un voucher de 300 de ron in cadrul shopului online Matar.ro
  • Premiul 3 consta intr-un voucher de 200 de ron in cadrul shopului online Matar.ro
  • Vom acorda vouchere saptamanale, in valoare de 100 de lei in cadrul shopului online Matar.ro, pentru cel mai bun afiliat al saptamanii.

Castigatorii vor fi alesi in functie de numarul de comisioane obtinute.  Se vor lua in considerare toate comisioanele obtinute in perioada 1 octombrie – 15 noiembrie si procesate pana in data de 30 noiembrie. Se vor lua in considerare toate comisioanele aprobate.