Acest concurs a expirat în data de 2018-11-25. Vezi concursurile active aici.
Facturescu te rasplateste cu un sejur all inclusive la Sharm el Sheikh pentru doua persoane si cu cele mai cool smartphone-uri!

Activează-ți factura electronică de la Digi!

Facturescu te răsplătește cu un sejur all inclusive la Sharm el Sheikh pentru două persoane și cu cele mai cool smartphone-uri!

Facturescu pune ștampila pe premii!

Până pe 24 noiembrie activează factura electronică din contul tău Digi și poți câștiga unul dintre cele 3 premii.
Facturescu te răsplătește cu un sejur all inclusive la Sharm el Sheikh pentru două persoane și cu cele mai cool smartphone-uri, un Samsung Galaxy Note 9 sau un Huawei P20 Pro. Pentru fiecare smartphone câștigat beneficiezi de un abonament Digi Mobil Optim Nelimitat gratuit pentru 12 luni.

Activează factura electronică de la Digi si intri automat în tombolă și poți câstiga unul dintre cele 3 premii oferite de Digi și Cocktail Holidays:

  • Pasul 1 - Intri în contul tău Digi. Dacă nu ai cont, creează-ţi unul acum;
  • Pasul 2 - Selectezi butonul de activare din secţiunea Factura mea;
  • Pasul 3 - Confirmi activarea facturii electronice;

După activarea online a facturii, vei intra automat în extragerea pentru unul dintre cele 3 premii: o vacanță all inclusive la Sharm el Sheikh, un Samsung Galaxy Note 9 sau un Huawei P20 Pro. Data extragerii este 29 noiembrie 2018.

Campania este supusă unor termeni și condiții și se desfășoară în perioada 24.09.2018 - 24.11.2018. La finalul campaniei se vor desemna 3 câștigători, câte unul pentru fiecare premiu oferit.

După activarea facturii, aceasta îți va fi trimisă doar în format electronic, pe adresa de email.

Citește regulamentul aici. Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consultă regulamentul oficial complet.