Acest concurs a expirat în data de 2014-09-25. Vezi concursurile active aici.
Siguranta copilului in autovehicul de la A la Z!

Chicco si Qbebe va invita la concurs! Chicco lanseaza campania nationala "Siguranta copilului in autovehicul de la A la Z" si va pregateste multe surprize placute.

Dragi parinti, avem nevoie de voi pentru a alege un slogan. Parerea voastra este foarte importanta pentru Chicco, de aceea, voi, parintii de pitici, veti alege sloganul in locul nostru si puteti castiga un scaun auto Chicco Neptune (grupa 1-2-3; 9-36 kg).

Ce trebuie sa faceti pentru a intra in concurs:

  • Pasul 1: Intrati in aplicatia de concurs de pe pagina de Facebook Qbebe si completati campurile necesare cu datele personale. (recomandam folosirea unui browser Mozilla)
  • Pasul 2: Alegeti sloganul care va place cel mai mult, care sa reprezinte campania Chicco "Siguranta copilului in autovehicul de la A la Z".
  • Pasul 3: Da Like public paginilor de Facebook Qbebe si Chicco.

Concursul se va desfasura in perioada 17 - 24 septembrie 2014. Castigatorul concursului va fi selectat cu ajutorul random.org, iar numele acestuia va fi publicat in acest articol si pe pagina de Facebook Qbebe in data de 25 octombrie 2014. Premiul va fi livrat castigatorului in termen de 30 de zile de la anuntarea numelui acestuia. 

Premiu:

  • Scaun auto Chicco Neptune Grupa 1-2-3 (9-36 kg, de la aproximativ 12 luni la 12 ani)