Acest concurs a expirat în data de 2015-10-17. Vezi concursurile active aici.
Cinema City cauta „Micile Voci Mari”.

Concursul va incepe pe data de 11 septembrie 2015 si se va incheia pe data de 16 octombrie 2015. Concursul este organizat si desfasurat pe intreg teritoriul Romaniei.

Se pot inscrie in vederea participarii la concurs numai persoanele fizice cu domiciliul sau resedinta in Romania, care, la data inscrierii, au varsta curpinsa intre 8 - 16 ani. Participantii vor fi inscrisi in concurs de catre un parinte/tutore legal.

Pentru a se inscrie in concurs, parintele/tutorele legal, cu varsta peste 18 ani, al unui participant trebuie:

  • sa acceseze site-ul micilevocimari.cinema-city.ro in perioada 11 – 30 septembrie 2015;
  • sa acceseze butonul „Participa la concurs – Micile voci mari”;
  • sa selecteze filmul pentru care doreste sa dubleze vocea;
  • sa apese butonul „Inregistreaza dublaj” si sa inregistreze vocea copilului participant;
  • sa apese butonul „Stop” dupa ce finalizeaza inregistrarea;
  • sa apese butonul „Trimite dublajul” pentru incarcarea inregistrarii pe site;
  • sa completeze formularul concursului cu urmatoarele date (nume parintelui/tutorelui legal, telefon, adresa de e-mail, numele copilului, nume utilizator copil, varsta copilului);

In cadrul acestui concurs premiile oferite sunt:

  • 2 premii constand in oportunitatea de a dubla personaje in productia Craiasa Zapezii

Dupa terminarea perioadei de inscriere in concurs, pana la data de 30 septembrie 2015, organizatorul va juriza in perioada 5 - 7 octombrie 2015 toate inregistrarile primite in perioada de inscriere si va selecta 20 de participanti. In perioada 7- 9 octombrie 2015, dintre cei 20 de participanti selectati in perioada 5 - 7 octombrie, juriul va desemna cei 10 semifinalisti, 5 semifinalisti pentru un rol feminin si 5 semifinalisti pentru un rol masculin.

Organizatorul va contacta in termen de 3 zile lucratoare parintii sau tutorii legali ai semifinalistii in vederea anuntarii si comunicarii informatiilor legate de desfasurarea selectiei in ziua de 16 octombrie 2015, ora si adresa studioului.