98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
12
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un robot de bucatarie sau un voucher de cumparaturi!

 admin  2015.11.25  Vouchere,Trageri la sorti,Electrocasnice  2131

concurs Bulgarasi de Savoare

Impartaseste-ne secretul tau! Spune-ne care este reteta preferata a copilului tau si care este ingredientul surpriza pe care il folosesti, iar Bulgarasi de Savoare te premiaza!

Pentru inscriere in concurs completeaza formularul de concurs.

Poti castiga, prin tragere la sorti, unul din cele 10 premii oferite: 

Concursul se desfasoara in perioada 23 noiembrie – 7 decembrie 2015. Extragerea castigatorilor va avea loc in data de 8 decembrie 2015.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Bulgarasi de Savoare castiga premii Bulgarasi de Savoare robot de bucatarie voucher de cumparaturiNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.