Acest concurs a expirat în data de 2016-12-22. Vezi concursurile active aici.
Castiga de Craciun cu Unirea!

Campania „Castiga de Craciun cu Unirea” va incepe in data de 01 decembrie 2016 ora 00:00, ora Romaniei si se va incheia la data de 21 decembrie 2016 ora 23:59, ora Romaniei.

Produsele participante in aceasta campanie sunt cele descrise mai jos, comercializate in orice magazin Auchan din Romania, pe durata campaniei:

  • Unirea Kit pentru Negresa
  • Unirea Kit pentru Fursecuri
  • Unirea Kit pentru Fursecuri cu ciocolata
  • Unirea Kit pentru Turta Dulce
  • Unirea Kit pentru Cozonac

Pentru a intra in campanie, participantii trebuie sa achizitioneze din reteaua Auchan, in perioada 01 - 21 decembrie 2016 minim un produs participant si sa trimita numarul bonului fiscal in perioada 01 decembrie 2016 ora 00:00, ora Romaniei si 21 decembrie 2016 ora 23:59, ora Romaniei prin mesaj SMS la numarul 1703 - mesajul SMS este taxat la tariful normal al retelei de telefonie mobila folosita (Vodafone, Telekom sau Orange).

Organizatorul nu este raspunzator de inscrierile care nu ajung la destinatie, incluzand dar fara a se limita la probleme de ordin tehnic sau probleme tehnice independente de vointa Organizatorului, pierderile, intarzierile sau orice alte probleme la inscrierea in Campanie, cauzate de providerul de telefonie mobila.

Un participant are dreptul sa inregistreze in campanie maxim 10 numere de bon fiscal, pe toata durata campaniei. Un numar de bon poate fi inscris o singura data, indiferent cate produse participante a achizitionat pe bonul respectiv.

Participantul trebuie sa pastreze bonul fiscal pentru validare si sa il trimita catre organizator in cazul in care participantul va fi declarat potential castigator. Participantii trebuie sa pastreze bonurile pana la publicarea listei finale a castigatorilor, continand toti castigatorii validati.

In cadrul acestei campanii, organizatorul ofera in total 51 premii, astfel:

  • 20 vouchere de 100 RON, valabile pentru cumparaturi in reteaua Auchan, valabile pana la 31 ianuarie 2017;
  • 30 vouchere de 50 RON, valabile pentru cumparaturi in reteaua Auchan, valabile pana la 31 ianuarie 2017;
  • 1 robot de bucatarie Kenwood in valoare de 1.186 RON;

Premiile campaniei se vor acorda prin tragere la sorti electronica aleatorie. Se va realiza o tragere la sorti dupa incheierea campaniei astfel, in data de 22.12.2016 va avea loc tragerea la sorti in care se vor desemna cei 51 de potentiali castigatori si la care vor participa toate inscrierile valide receptionate in perioada campaniei.