Acest concurs a expirat în data de 2015-04-21. Vezi concursurile active aici.
Descopera Hellmann’s.

Campania se va desfasura la nivel national in perioada 23.03.2015 – 20.04.2015.

Pentru a participa la prezenta Campanie si a intra in tragerea la sorti pentru unul din cele 10  premii, participantii trebuie sa parcurga urmatoarele etape ale mecanismului de inscriere si  participare:

  • a) Sa acceseze aplicatia “Descopera Hellmann’s” disponibila pe pagina Reteta Perfecta gazduita pe portalul Facebook, sa termine cu succes primul nivel al jocului si sa se inscrie completand formularul electronic pe care il va afisa aplicatia la finalizarea primului nivel de joc;
  • b) Odata accesata, aplicatia va cere Utilizatorului permisiunea de a se conecta la contul acestuia de Facebook. Pentru a participa, Utilizatorul trebuie sa permita aplicatiei conectarea la contul sau. Utilizatorul va trebui sa dea click pe butonul „Allow” pentru a permite incarcarea aplicatiei “Descopera Hellmann’s”.
  • c) In primul ecran, Utilizatorul este informat in legatura cu premiile oferite de Organizator prin trager e la sorti. Trebuie sa dea click pe butonul „Intra in concurs” pentru a continua.
  • d) Jocul “Descopera Hellmann’s” se desfasoara pe 3 nivele de dificultate; in fiecare dintre acestea participantul trebuie sa adune prin mutari pe verticala si pe orizontala un anumit numar de elemente (“obiectivul”), intr-un timp dat. Fiecare nivel de dificultate are stabilit un anumit obiectiv si un anumit timp alocat pentru a fi jucat. In momentul in care userul reuseste sa aseze cel putin 3 elemente de acelasi fel pe o coloana sau pe un rand, atunci respectivele elemente dispar, iar jocul va genera altele noi in loc. Elementele astfel adunate se vor contoriza in indeplinirea obiectivului stabilit pentru fiecare nivel. Elementele care nu fac parte din obiectivul stabilit pentru un anumit nivel, dar pe care totusi participantul le aduna in timpul de joc alocat acelui nivel nu se vor contoriza in niciun fel. Expirarea timpului de joc alocat unui nivel va determina revenirea participantului in pozitia initiala, avuta inainte de a juca acel nivel. Adunarea elementelor “fundita” ii vor aduce userului secunde bonus (timp suplimentar de joc).
  • e) Terminarea cu succes a primului nivel al jocului ii da dreptul participantului sa se inscrie pentru tragerea la sorti a castigatorilor premiilor. Astfel, acesta este invitat si directionat catre formularul de inscriere in tragerea la sorti unde trebuie sa completeze urmatoarele date: nume, prenume, adresa de e-mail si numar de telefon.
  • f) Dupa completarea datelor, userul poate, daca doreste, sa continue sa joace si restul de 2 nivele ale jocului.

In cadrul acestei Campanii se vor acorda prin tragere la sorti in total 10 premii, dupa cum urmeaza:

  • 1 premiu compus din: un robot de bucatarie Bosch si un set compus din urmatoarele 10 produse Hellmann’s si Knorr: 1 Hellmann’s Mayo Original 420ml, 1 Hellmann’s Mayo Light 420ml, 1 Knorr Mustar Clasic 270gr, 1 Knorr Mustar Dulce 270gr, 1 Knorr Mustar Hrean 270gr, 1 Hellmann’s Ketchup Mild 450gr, 1 Hellmann’s Ketchup Hot 450gr, 1 Hellmann’s Sauce Chilli 225ml 1 sticla Hellmann’s Sauce Garlic 225ml, 1 Hellmann’s Sauce Green Pepper 225ml.
  • 1 premiu compus din: un aparat de maruntit (tocator electric) Philips si un set de 10 produse Hellmann’s si Knorr.
  • 1 premiu compus din: un aparat de facut sandvisuri Philips si un set de 10 produse Hellmann’s si Knorr.
  • 7 premii compuse fiecare din cate 1 set de 8 boluri de sticla Borgonovo si cate un set de 10 produse Hellmann’s si Knorr.

Un participant nu poate castiga in cadrul Campaniei decat un singur premiu.

In cadrul Campaniei se acorda 10 premii prin tragere la sorti folosind o baza de date cu participantii care au indeplinit conditiile de inscriere. Tragerea la sorti pentru desemnarea celor 10 castigatori va avea loc in data de 22 aprilie 2015 prin intermediul programului randompicker.com. Anuntarea celor 10 castigatori se va face in termen de 20 de zile de la validarea lor in cadrul aplicatiei “Descopera Hellmann’s” de pe portalul Facebook.