Diverse • Health & Fitness • Vacante • Trageri la sorti

Concurs: Castiga un program personalizat Activia Wellbeing Camp sau una dintre cele 624 sticle de plastic cu infuzor!

Adăugat de concursoman în data de 2016.10.03 • 1506 vizualizări

concurs Activia

Fii in armonie cu tine insati

Campania "Fii in armonie cu tine insati" este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei, in toate magazinele ce comercializeaza Produsele Participante la Campanie, in perioada: 28 septembrie 2016 ora 00:00:00 – 18 noiembrie 2016, ora 23:59:59.

La campanie participa intreaga gama de produse Activia, comercializate/distribuite de catre S.C.Danone Productie si Distributie de Produse Alimentare S.R.L., prin intermediul Magazinelor Participante de pe intreg teritoriu Romaniei.

Pentru a participa la campanie, participantii trebuie sa inscrie datele personale conform formularului de participare afisat, in perioada campaniei, pe website-ul campaniei. 

In cadrul campaniei se vor acorda urmatoarele premii:

  • a) 624 de premii medii, fiecare constand intr-o sticla de plastic cu infuzor, avand capacitate de 650ml, culoare corp transparenta si culoare capac verde. Sticla va fi personalizata cu un mesaj inspirational. 
  • b) 20 de premii mari, fiecare premiu constand intr-un Program Personalizat Activia Wellbeing Camp pentru o persoana  in perioada 25 noiembrie – 27 noiembrie 2016, la hotel Hadar Chalet aflat in localitatea Gura Sirului din Romania si transportul auto aferent. In cadrul acestui Program, castigatorul are incluse urmatoarele servicii: cazare cu mic dejun pentru 2 nopti (25 - 27 noiembrie 2016) si pensiune completa; singura bautura inclusa in pachet este apa plata de izvor, restul bauturilor vor fi facturate separat. De asemenea, prin terti, Organizatorul va asigura castigatorilor programe cu traineri Activia Wellbeing Camp pre-agreate cu Organizatorul Campaniei.

(P): Ești pregătit să câștigi? Câștigă o tabletă Lenovo TAB 4 și 2 telefoane Huawei P20!


PARTICIPA LA CONCURS