108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.571.10
miliarde de lei,
adica

1.571.100.000,00
RON
11653
concursuri
expirate
12
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un premiu oferit de Editura Litera!

 admin  2015.09.16  Carti, Reviste,Trageri la sorti  1171

concurs Eva.ro

Scritoarea americana Christina Dodd, una dintre primele autoare prezente in colecția Iubiri de poveste,a asteptat zece ani pentru a-si vedea primul roman publicat, si a reusit in 1991. Pentru a sarbatori, soțul ei i-a adus flori, bomboane si sampanie si au plecat cu copiii la Disneyworld. De atunci a scris cincizeci de romane de dragoste, care au fost traduse in 25 de limbi si s-au vandut in peste 15 milioane de exemplare.

Nu pierde urmatoarea sa carte, inselatoria! Apare sambata, 19 septembrie, la toate chioscurile de ziare!

Participa la concurs in perioada 14 - 28 septembrie 2015 si poti castiga un premiu oferit de Editura Litera, care consta in trei carti:  Dragoste si abandon, Logodna in inalta societate, Legile iubirii.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online castiga premii Dragoste si abandon Logodna in inalta societate Legile iubirii Iubiri de poveste castiga carte Christina DoddNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.