76
concursuri
active
Premii
in valoare de

673.74
miliarde de lei,
adica

673.739.387,00
RON
11578
concursuri
expirate
22
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un pranz-surpriza pregatit de Florin Dumitrescu!

 admin  2016.04.01  Diverse,Concursuri cu jurizare,Invitatii  1298

concurs Lidl

Campania este organizata si desfasurata pe intreg teritoriul Romaniei, in perioada 10 martie 2016 – 31 decembrie 2016, ora Romaniei.

Pentru a participa la concurs, participantul trebuie sa acceseze website-ul campaniei, sectiunea „Inscrie-ti bucataria!”. Inscrierea in campanie se poate face in perioada campaniei, prin completarea unui formular.

Castigatorii campaniei promotionale vor fi desemnati saptamanal de catre un juriu format din membri ai organizatorului si ai agentiei implicate in desfasurarea campaniei promotionale.

Juriul va selecta pentru fiecare din campaniile saptamanale din cadrul platformei Bucataria Lidl maxim 5 inscrieri. Echipa de filmare va merge sa verifice bucataria din pozele inscrise in campanie pentru fiecare inscriere selectata, urmand ca in urma verificarii si in urma discutiilor purtate cu membrii familiei, juriul sa selecteze inscrierea finala cu care se va realiza filmarea si sedinta foto.

Juriul va selecta saptamanal inscrierile ce urmeaza a fi verificate de catre echipa de filmare, tinand cont de cat de multe informatii au fost completate in cadrul formularului de inscriere, de pozele inscrise in campanie si de cat de bine reflecta conceptul creativ propus de agentie.

Premiul acordat castigatorului desemnat saptamanal consta in: un pranz-surpriza pregatit de Florin Dumitrescu.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Lidl castiga premii pranz surpriza Florin Dumitrescu Bucataria Lidl