108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.572.10
miliarde de lei,
adica

1.572.100.000,00
RON
11646
concursuri
expirate
37
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un portbagaj plin cu flori livrat cu o masina Nissan Juke!

 admin  2016.02.29  Diverse,Trageri la sorti  2333

concurs Europa FM

Concursul intitulat “Rasfat pentru jumatatea ta - o masina plina de flori de la Nissan Juke si Europa FM” se desfasoara in perioada 01 - 18 martie 2016, prin intermediul postului de radio Europa FM, in cadrul  emisiunii „Desteptarea”, de luni pana vineri, în intervalul orar 08:00 – 09:00 AM, cate un concurs pe zi.

Pentru a participa la concurs, ascultatorii Europa FM trebuie sa asculte programele postului si sa completeze formularul de inscriere in pagina de concurs de pe website-ul www.europafm.ro: nume, prenume celui care face inscrierea, numar de telefon al persoanei respective, numar de telefon valid al iubitei /sotiei pe care doresc sa o rasfete /surprinda, orasul in care locuieste cel care face inscrierea cat si a persoanei inscriese daca acesta este diferit, si un mesaj pe care vrea sa-l transmita iubitei /sotiei. Europa FM si Nissan Juke ii vor transmite mesajul tau in cel mai frumos mod oferindu-i un portbagaj plin cu flori livrat cu o masina marca Nissan Juke de catre Europa FM.

Zilnic, moderatorii emisiunii “Desteptarea” - Vlad Petreanu si George Zafiu, vor alege un mesaj care va fi citit si transmis in direct iubitei/sotiei inscrisa in prealabil si, ulterior fiind desemnata castigatoarea unui portbagaj plin cu flori livrat cu o masina marca Nissan Juke de catre Europa FM. Alegerea castigatorilor ramane exclusiv la latitudinea moderatorilor emisiunii „Desteptarea”.

In perioada 01 - 18 martie 2016, se va organiza maxim un concurs pe zi, in intervalul orar mentionat mai sus, de luni pana vineri, acordandu-se cate un premiu zilnic constand intr-un portbagaj plin cu flori livrat cu o masina marca Nissan Juke de catre Europa FM.

Premiul consta, intr-un portbagaj plin cu flori livrat cu o masina Nissan Juke acordate de catre organizator in valoare de aproximativ 600 lei (valoare cu TVA inclus)/concurs. Se vor acorda 14 premii, iar valoare totala a premiilor este de aproximativ 8.400 lei ( valoare cu TVA inclus) .

Castigatorii vor fi contactati de catre un reprezentant Europa FM, in termen de maxim 5 zile lucratoare de la castigarea premiilor, pentru a primi toate detaliile necesare validarii premiilor, mai exact numele complet si adresa de livrare a premiului.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Europa FM castiga premii portbagaj plin masina Nissan JukeNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.