Acest concurs a expirat în data de 2016-03-12. Vezi concursurile active aici.
Dinu face plinul de poseta.

Competitia intitulata “Dinu iti face plinul” se desfasoara in perioada 29 februarie - 11 martie 2016, prin intermediul postului de radio Europa FM, in emisiunea Europa Express, de luni pana vineri, cate un concurs pe zi in intervalul orar 10.00 – 11.00 AM si este dedicat exclusiv doamnelor si domnisoarelor.

Pentru a putea participa la concurs, ascultatorele Europa FM trebuie sa asculte in intervalul orar 10.00 – 11.00 a.m, programul Europa Expres cu Ciprian Dinu, si sa afle codul pentru concursul intitulat „Dinu iti face plinul”.

Ascultatoarele Europa FM trebuie sa retina codul, si cand vor auzi semnalul de concurs”Dinu iti face plinul”, trebuie sa sune la numarul 0372.069.599 (numar cu tarif normal) pentru a intra in direct sa raspunda la intrebarea: Care este codul zilei?.Daca ascultatoarea care a intrat in direct raspunde corect atunci este declarata castigatoarea unui plin de poseta.

Daca ascultatoarea care a intrat in direct cu moderatorul emisiunii nu stie raspunsul sau a gresit raspunsul la intrebare, va fi preluat un alt telefon cu o alta ascultatoare in direct.

In perioada 29 februarie - 11 martie 2016, se va organiza maxim un concurs pe zi, de luni pana vineri, cu premii constand intr-un plin de poseta in valoare de 300 de lei per concurs. 

Se acorda 10 premii care constau intr-un plin de poseta in valoare de 300 de lei per concurs (zi).

Castigatoarele vor fi contactate de catre un reprezentant Europa FM, in termen de maxim 5 zile lucratoare de la castigarea premiilor, pentru a primi toate detaliile necesare validarii premiilor.