Diverse • Trageri la sorti

Concurs: Castiga un plin de combustibil in fiecare zi!

Adăugat de concursoman în data de 2015.02.11 • 2709 vizualizări

concurs Europa FM

Dinu iti face plinul!

Competitia intitulata “Dinu iti face plinul” se desfasoara in perioada 10 - 28 februarie 2015, prin intermediul postului de radio Europa FM, in emisiunea Europa Express, de luni pana vineri, cate un concurs pe zi in intervalul orar 10.00 – 11.00 AM.

Pentru a putea participa la concurs, ascultatorii Europa FM trebuie sa asculte in intervalul orar 10.00 – 11.00 a.m programul Europa Expres cu Ciprian Dinu pentru a afla codul pentru concursul intitulat „Dinu iti face plinul”.

Ascultatorii Europa FM trebuie sa retina codul, si cand vor auzi semnalul de concurs ”Dinu iti face plinul”, trebuie sa sune la numarul 0372.069.599 (numar cu tarif normal) pentru a intra in direct sa raspunda la intrebarea: Care este codul zilei?. Daca ascultatorul care a intrat in direct raspunde corect atunci este declarat castigatorului unui plin de benzina.

Daca ascultatorul intrat in direct cu moderatorul Ciprian Dinu nu stie raspunsul sau a gresit raspunsul la intrebare, va fi preluat un alt ascultator in direct.

In perioada 10 – 28 februarie 2015, se va organiza maxim un concurs pe zi, de luni pana vineri, cu premii sub forma de vouchere de carburant/carduri de carburant in valoare de 300 de lei fiecare. 

 

Se acorda 14 premii care constau in vouchere de carburant sau carduri de carburant in valoare de 300 de lei per concurs (zi).

Castigatorii vor fi contactati de catre un reprezentant Europa FM, in termen de maxim 5 zile lucratoare de la castigarea premiilor, pentru a primi toate detaliile necesare validarii premiilor. Voucherele de carburant sau cardurile de carburant pot fi folosite in statiile de alimentare specificate pe vouchere/card-urile de carburant de pe teritoriul Romaniei.


PARTICIPA LA CONCURS