Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2016-02-08. Vezi concursurile active aici.
Cati kilometrii sunt pana la Rasnov?

Campania publicitara “Un plin de carburant” se va desfasura in perioada 02 - 06 februarie 2016, de luni pana vineri, pe postul de radio Radio Zu in cadrul emisiunii “Morning Zu cu Buzdu si Morar”.

In perioada 2 - 6 Februarie, in cadrul emisiunii “Morning Zu cu Buzdu si Morar”, in zilele lucratoare (de luni pana vineri), se desfasoara o editie a campaniei publicitare “Un plin de carburant”.  

La semnalul prezentatorilor emisiunii  Morning Zu cu Buzdu si Morar" ascultatorii Radio ZU sunt invitati sa trimita un SMS in care sa precizeze ce distanta ar avea de parcurs din propria locatie pana la Rasnov, acolo unde se desfasoara in weekend Cupa Mondiala feminina de sarituri cu schiurile.

SMS-ul cu nr 100 este desemnat castigator,

Toate SMS-urile primite sunt monitorizate cu ajutorul unui soft de agregare SMS-uri (primire si trimitere automata SMS-uri) furnizat de OMN (Open Media Network).

In cazul in care persoana cu cel de al 100-lea numar de telefon/ sau cel mai apropiat de al 100-lea de la care s-a primit SMS nu raspunde la apelul reprezentatilor Radio Zu, se va incerca sa se contacteze in ordine crescatoare (daca numarul SMS-urilor primite este mai mare de 100) sau descrescatoare (daca numarul sms-urilor primite este mai mic de 100) urmatorul numar de la care s-a trimis SMS.

Un ascultator poate castiga o singura data in cadrul acestei campanii publicitare.

Valoarea totala a premiilor este 1.500 ron (tva inclus), fiind reprezentata de bonuri valorice de carburant. Valoarea unui premiu este de 300 ron (tva inclus), fiind format din 6 bonuri valorice a cate 50 ron fiecare – cate un premiu pentru fiecare editie de campanie publicitara in urma careia s-a desemnat un castigator.

Castigatorul este sunat de catre un reprezentant al Co-organizatorului intr-un termen de 5 zile lucratoare de la data la care a fost declarat castigator, cu aceasta ocazie fiind confirmate detaliile premierii (modalitatea transmiterii premiului etc.), premiul urmand a se trimite castigatorului prin posta (ex.: mandat postal) cu confirmare de primire in termen de 30 de zile lucratoare de la data desemnarii sale drept castigator.