98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
11
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un parfum de la Sephora!

 admin  2016.02.18  Beauty,Diverse,Trageri la sorti  1725

concurs Digi FM

La Digi FM ii cautam pe cei nascuti pe 29 februarie 2016.

Cei nascuti in ani bisect nici nu mai stiu cum arata un tort aniversar. Li se spune „La multi ani” o data la patru ani.

Vrem sa schimbam asta! Da-i de gol la matinalul Digi FM!

Luni 29 februarie 2016, intre 06.00 si 10.00, pregatim surprize mari pentru cei nascuti in an bisect! Prinde anuntul de concurs si da-i de gol pe norocosi.

De restul ne ocupam noi ... si invitatii nostri: Calin Goia dela Voltaj, Mihai Georgescu de la Bere Gratis si Nicoleta Nuca!

Cei mai tari artisti din Romania vor canta sarbatoritilor "La multi ani" in direct la Digi FM, iar Sephora ii va premia pe amandoi, adica si pe cei care ne-au anuntat si pe sarbatoriti, cu cele mai alese parfumuri!

La Digi FM avem 29 cu parfum de sarbatore ... plus o cantare, pentru fiecare!


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Digi FM castiga premii Parfum de Sarbatoare nascuti pe 29 februarie parfum SephoraNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.