Beauty • Trageri la sorti

Concurs: Castiga un parfum Givenchy Dahlia Divin 50 ml Eau de parfum sau Givenchy Gentlemen Only Casual Chic 50 ml Eau de toilette!

Adăugat de concursoman în data de 2015.12.02 • 2242 vizualizări

concurs Hiris

Poti castiga un parfum Givenchy Dahlia Divin 50 ml Eau de parfum sau Givenchy Gentlemen Only Casual Chic 50 ml Eau de toilette!

Concursul "Castiga lunar un parfum oferit de Hiris" se desfasoara pe tot teritoriul Romaniei in perioada 12 noiembrie 2015 – 14 decembrie 2015, inclusiv.

Pentru a participa la concurs, orice persoana interesata trebuie sa se aboneze la newsletter-ul Hiris, accesand link-ul Concurs Newsletter, in perioada campaniei. Participarea la concurs nu este conditionata de achizitia vreunui produs.

Pentru a se abona la newsletter, participantul trebuie sa inscrie o adresa de e-mail valida si numele sau real, folosind oricare dintre modalitatile de abonare existente. Fiecare adresa de e-mail inscrisa va primi un ID de abonare, care este numar natural unic. O adresa de e-mail poate primi cel mult un ID de abonare.

Premiul Concursului este unul din parfumurile Givenchy Dahlia Divin 50 ml Eau de parfum (parfum de dama, in cazul in care castigatorul este o doamna) si Givenchy Gentlemen Only Casual Chic 50 ml Eau de toilette (parfum barbatesc, in cazul in care castigatorul este un domn).


PARTICIPA LA CONCURS