77
concursuri
active
Premii
in valoare de

674.74
miliarde de lei,
adica

674.739.387,00
RON
11578
concursuri
expirate
17
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un parfum Givenchy Dahlia Divin 50 ml Eau de parfum sau Givenchy Gentlemen Only Casual Chic 50 ml Eau de toilette!

 admin  2015.12.02  Beauty,Trageri la sorti  2184

concurs Hiris

Concursul "Castiga lunar un parfum oferit de Hiris" se desfasoara pe tot teritoriul Romaniei in perioada 12 noiembrie 2015 – 14 decembrie 2015, inclusiv.

Pentru a participa la concurs, orice persoana interesata trebuie sa se aboneze la newsletter-ul Hiris, accesand link-ul Concurs Newsletter, in perioada campaniei. Participarea la concurs nu este conditionata de achizitia vreunui produs.

Pentru a se abona la newsletter, participantul trebuie sa inscrie o adresa de e-mail valida si numele sau real, folosind oricare dintre modalitatile de abonare existente. Fiecare adresa de e-mail inscrisa va primi un ID de abonare, care este numar natural unic. O adresa de e-mail poate primi cel mult un ID de abonare.

Premiul Concursului este unul din parfumurile Givenchy Dahlia Divin 50 ml Eau de parfum (parfum de dama, in cazul in care castigatorul este o doamna) si Givenchy Gentlemen Only Casual Chic 50 ml Eau de toilette (parfum barbatesc, in cazul in care castigatorul este un domn).


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Hiris castiga premii castiga parfum concurs parfum parfum Givenchy Dahlia Givenchy Dahlia Divin Givenchy Gentlemen Only Casual Chic