Acest concurs a expirat în data de 2014-10-02. Vezi concursurile active aici.
Castiga un parfum de toamna!

Concursul “Castiga un parfum de toamna” se desfasoara pe tot teritoriul Romaniei in perioada 1 Septembrie 2014 - 1 Octombrie 2014 inclusiv.

Pentru a participa la Concursul “Castiga un parfum de toamna” , orice persoana interesata trebuie sa se aboneze la newsletter-ul Hiris, in perioada 1 Septembrie 2014 - 1 Octombrie 2014 inclusiv. Participarea la concurs nu este conditionata de achizitia vreunui produs.

Pentru a se abona la newsletter, Participantul trebuie sa inscrie o adresa de e-mail valida si numele sau real, folosind oricare dintre modalitatile de abonare existente. Fiecare adresa de e-mail inscrisa va primi un ID de abonare, care este numar natural unic. O adresa de e-mail poate primi cel mult un ID de abonare.

Premiile Concursului sunt: unul din parfumurile Giulia Nahmany Gold (parfum de dama, in cazul in care castigatorul este o doamna) si Valentino Uomo (parfum barbatesc, in cazul in care castigatorul este un domn). Premiul va fi trimis castigatorului/oarei prin curier, cu plata taxelor la organizatorul concursului, in cel mult 5 zile de la anuntarea acestuia/eia.

Castigatorul va fi desemnat in data de 2 octombrie 2014, fiind extras dintre participantii inscrisi la concurs.