101
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11652
concursuri
expirate
24
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un parfum Giulia Nahmany Gold sau Valentino Uomo!

 admin  2014.09.08  Diverse,Trageri la sorti  1427

concurs Hiris

Concursul “Castiga un parfum de toamna” se desfasoara pe tot teritoriul Romaniei in perioada 1 Septembrie 2014 - 1 Octombrie 2014 inclusiv.

Pentru a participa la Concursul “Castiga un parfum de toamna”, orice persoana interesata trebuie sa se aboneze la newsletter-ul Hiris, in perioada 1 Septembrie 2014 - 1 Octombrie 2014 inclusiv. Participarea la concurs nu este conditionata de achizitia vreunui produs.

Pentru a se abona la newsletter, Participantul trebuie sa inscrie o adresa de e-mail valida si numele sau real, folosind oricare dintre modalitatile de abonare existente. Fiecare adresa de e-mail inscrisa va primi un ID de abonare, care este numar natural unic. O adresa de e-mail poate primi cel mult un ID de abonare.

Premiile Concursului sunt: unul din parfumurile Giulia Nahmany Gold (parfum de dama, in cazul in care castigatorul este o doamna) si Valentino Uomo (parfum barbatesc, in cazul in care castigatorul este un domn). Premiul va fi trimis castigatorului/oarei prin curier, cu plata taxelor la organizatorul concursului, in cel mult 5 zile de la anuntarea acestuia/eia.

Castigatorul va fi desemnat in data de 2 octombrie 2014, fiind extras dintre participantii inscrisi la concurs.


PARTICIPA LA CONCURS

parfum Giulia Nahmany Gold parfum Valentino Uomo parfum barbatesc parfum de dama concurs Hiris parfum de toamna castiga un parfum concursuriNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.