77
concursuri
active
Premii
in valoare de

674.74
miliarde de lei,
adica

674.739.387,00
RON
11588
concursuri
expirate
17
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un pachet special de nutritie asistata in valoare de 1.000 de lei!

 admin  2016.04.17  Health & Fitness,Trageri la sorti  976

concurs România libera

Pentru ca o persoană să reintre în armonie cu propria constituție biolo­gică și cerințele firești ale organismului, este nevoie de un ghidaj atât din punct de vedere al obișnuințelor alimentare, cât și al gestionării stărilor emoționale și al provocărilor secolului în care trăim.

Participă la concursul organizat de Holistik și „România liberă“ și poți câștiga un pachet special de nutriție asistată în valoare de 1.000 de lei.

Pachetul conține:

  • evaluarea stării de sănătate prin metoda Biofeedback: evaluare preliminară în vederea stabilirii stării de sănătate și parametrii psiho-emoționali (90 de minute)
  • dietă personalizată pentru 6 săptămâni în baza tabloului enzimatic digestiv
  • 6 consultații individuale: la clinică, o dată pe săptămână; la fiecare consultație se va analiza compoziția corporală, se va discuta ce dificultăți a întâmpinat persoana  asistată în bază jurnalului alimentar și se vor prezenta principii alimentare corecte.
  • o sesiune de personal chef & nutriționist cu Marilena Oprișanu: specialistul va veni la domiciliul persoanei asistate și va găti 3 rețete sănătoase adaptate tabloului enzimatic digestiv individual; în cadrul acestui atelier puteți invita familia sau prietenii și veți beneficia de un meniu gătit de un Masterchef.

Pentru a participa la concursul organizat de Holistik și „România liberă“ trebuie să răspundeți la întrebarea "Ce este nutriția integrată?" și să trimiteți pe adresa de email editoronline@romanialibera.ro, cu mențiunea „Concurs Holistik“.

Termen limită: 29 aprilie 2016. Câștigătorul va fi desemnat prin tragere la sorți.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs România libera castiga premii concurs Holistik