Acest concurs a expirat în data de 2015-01-17. Vezi concursurile active aici.
Iarna pe ulita.

A-nceput de ieri să cadă
Câte-un fulg, acum a stat,
Norii s-au mai răzbunat
Spre apus, dar stau grămadă
Peste sat.

Aşa începe una dintre cele mai frumoase poezii despre iarnă ale copilăriei mele. Atât de tare mă fascina poezia lui George Coşbuc, încât de fiecare dată când începea să ningă mă gândeam la Iarna pe uilţă... chiar dacă eram în Timişoara! Laughing

Iarna pe "uliţele" Timişoarei este deosebit de frumoasă! În fiecare an este un adevărat spectacol să vezi oraşul îmbrăcat în alb. Ziua troienele albe îţi fură ochii cu strălucirea lor, iar noaptea creează peisaje de basm alături de luminiţele colorate.

Sigur şi oraşele, comunele şi satele din România şi din străinătate au frumuseţea lor atunci când sunt acoperite de zăpadă, aşa că te invit la primul concurs de iarnă din acest an!

Participă la concursul nostru şi arată-ne peisajul de iarnă pe care l-ai surprins în fotografiile tale, fie că este vorba despre uliţele oraşului, pe care le vezi în fiecare zi, fie că este vorba despre un peisaj alb din vacanţele tale!

Ce trebuie să faci? Urmează paşii de mai jos şi înscrie-te în concurs:

  • Încarcă pe pagina noastră de Facebook o poză cu un oraş acoperit de zăpadă.
  • Pune titlul fotografiei: "Iarna pe uliţă în (numele localităţii)"

Concursul se desfăşoară în perioada 07 - 16 ianuarie 2015, ora 23:59. La final, toate fotografiile postate de voi pe pagina noastră de Facebook vor fi adunate într-un articol.

Atenţie:  Fotografia pe care o încarci pe pagina noastră de Facebook trebuie să-ţi aparţină!  Odată încărcată fotografia, eşti de acord să ne cedezi drepturile de folosinţă asupra fotografiei!

Premiile concursului:

La finalul perioadei, dintre toate pozele selecţionate, vom face o extragere cu ajutorul random.org. Pentru că norocul va fi cel care va decide, vom acorda trei premii, iar fiecare dintre acestea va consta într-un un pachet format dintr-un calendar România e frumoasă 2015 şi un ghid turistic National Geographic Traveler!