Diverse • Health & Fitness • Trageri la sorti

Concurs: Castiga un pachet format dintr-un Domestos 24 H plus si un odorizant de toaleta Domestos 3 in 1!

Adăugat de concursoman în data de 2014.11.19 • 2056 vizualizări

concurs Domestos

Sustine Igiena de 10.

Campania se va desfasura la nivel national in perioada 6 noiembrie 2014 – 31 decembrie 2014, ora 23:59 pe pagina de Facebook Domestos Romania. Campania se va desfasura in mai multe etape, fiecare etapa beneficiind de premii proprii si avand perioade de desfasurare limitate in cadrul Campaniei.

Pentru a participa la Campanie, fiecare persoana interesata trebuie sa intre pe pagina de facebook Domestos Romania, sa caute mesajul care face referire la aceasta Campanie. La mesajul de pe pagina de Facebook Domestos, participantii trebuie sa raspunda corect la intrebarea curenta specifica etapei de concurs active.

Castigatorii sunt desemnati printr-o tragere la sorti electronica, din toti utilizatorii care posteaza un raspuns corect. Tragerea la sorti are loc la 24 de ore de la terminarea etapei. La tragerea la sorti participa toti cei care au raspuns corect la intrebarea etapei.

In cadrul acestei Campanii se acorda urmatoarele premii:

  • 10 premii constand fiecare intr-un pachet format dintr-un Domestos 24 H plus si un Odorizant de toaleta Domestos 3 in 1

(P): Ești pregătit să câștigi? Câștigă o tabletă Lenovo TAB 4 și 2 telefoane Huawei P20!


PARTICIPA LA CONCURS