98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
35
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un pachet format dintr-un Domestos 24 H plus si un odorizant de toaleta Domestos 3 in 1!

 admin  2014.11.19  Diverse,Health & Fitness,Trageri la sorti  1960

concurs Domestos

Campania se va desfasura la nivel national in perioada 6 noiembrie 2014 – 31 decembrie 2014, ora 23:59 pe pagina de Facebook Domestos Romania. Campania se va desfasura in mai multe etape, fiecare etapa beneficiind de premii proprii si avand perioade de desfasurare limitate in cadrul Campaniei.

Pentru a participa la Campanie, fiecare persoana interesata trebuie sa intre pe pagina de facebook Domestos Romania, sa caute mesajul care face referire la aceasta Campanie. La mesajul de pe pagina de Facebook Domestos, participantii trebuie sa raspunda corect la intrebarea curenta specifica etapei de concurs active.

Castigatorii sunt desemnati printr-o tragere la sorti electronica, din toti utilizatorii care posteaza un raspuns corect. Tragerea la sorti are loc la 24 de ore de la terminarea etapei. La tragerea la sorti participa toti cei care au raspuns corect la intrebarea etapei.

In cadrul acestei Campanii se acorda urmatoarele premii:

  • 10 premii constand fiecare intr-un pachet format dintr-un Domestos 24 H plus si un Odorizant de toaleta Domestos 3 in 1

PARTICIPA LA CONCURS

odorizant de toaleta concurs Domestos Domestos 24 HNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.