98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
22
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un pachet de biscuiti Oreo Original si un pachet Oreo Chocolate Creme!

 admin  2015.05.30  Concursuri cu jurizare,Alimente  1895

concurs Oreo

Concursul se desfăşoară în perioada 29 Mai 2015, ora 7:00:00 – 31 Mai2015, ora 23:59:59.

Pentru inscrierea valabila in vederea participarii la Promotie, Participantii trebuie:

  • sa intre pe pagina de Facebook Oreo;
  • sa caute mesajul care face referire la acest concurs;
  • la mesajul de pe pagina de Facebook Oreo, participantii trebuie sa raspunda cu un comentariu la cerinta din postare („Spune-ne, în cuvinte sau imagini, ce emoticon ai face cu un pahar de lapte și biscuiți Oreo și noi te răsfățăm cu premii delicioase”);

Participantii se pot inscrie in concurs raspunzand cerintei „Spune-ne, în cuvinte sau imagini, ce emoticon ai face cu un pahar de lapte și biscuiți Oreo și noi te răsfățăm cu premii delicioase” ori de cate ori doreste. Fotografiile inscrise in concurs vor fi supuse unui proces de validare, la o perioada de 7 zile lucratoare dupa ce acestea au fost inscrise in concurs. Toate fotografiile valide intra in procesul dejurizare dupa terminarea concursului.

Premiul concursului este format din 1 pachet de biscuiti Oreo Original 176 g + 1 pachet Oreo Chocolate Creme 176 g.

Numele castigatorilor vor fi facute publice pe pagina de Facebook Oreo la finalul concursului, prin comentariu la mesajul care face referire la concurs.


PARTICIPA LA CONCURS

Emoticoane cu Oreo concurs Oreo concursuri online pachet de biscuiti OreoNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.