Acest concurs a expirat în data de 2016-04-30. Vezi concursurile active aici.
Andrei Gheorghe iti da telefon! Asculta ProFM dimineata!

Concursul se desfasoara pe teritoriul Romaniei, in perioada cuprinsa intre data de 18.04.2016 si data de 29.04.2016.

Astfel, de luni pana vineri in perioada 18.04.2016 – 29.04.2016 se va desfasura o sesiune de concurs/zi, in intervalul 06.30 – 10.00. Sesiunea de concurs dureaza 5 minute de la momentul in care se da semnalul de incepere a concursului, dupa cum se detaliaza mai jos.

Persoana care prezinta emisiunea Pro FM radiodifuzata la momentul in care se organizeaza sesiunea de concurs va da semnalul de incepere a concursului. Din acest moment, pentru a se inscrie la concurs, participantii trebuie sa trimita un mesaj SMS la numarul 1872 (conditiile de tarifare depind de politica fiecarui operator de telefonie mobila), cu textul „DIGI MOBIL”.

Vor fi considerate SMS-uri valabile numai mesajele SMS primite in interiorul sesiunii de concurs, respectiv in cele 5 minute de la momentul in care se da semnalul de incepere a concursului, care nu sunt expediate prin linii telefonice cu identitate ascunsa si care nu contin mesaje obscene sau alt gen de texte care promoveaza violenta sau au un limbaj neadecvat.

Din numarul total de participanti inscrisi intr-o sesiune de concurs, se va efectua o tragere la sorti. Se va extrage cate un singur numar de telefon la fiecare sesiune de concurs. Expeditorul SMS-ului extras in cadrul sesiunii de concurs va fi contactat in direct de catre realizatorii emisiunii. Pentru a fi declarat castigator, participantul trebuie sa reziste la telefon cu Andrei Gheorghe, cel putin 30 de secunde. In cazul in care participantul extras nu raspunde sau nu rezista la telefon cu realizatorul ProFM cel putin 30 de secunde, se va efectua o noua extragere dupa aceeasi formula de calcul. Astfel, sesiunea de concurs se va repeta pana premiul va fi castigat de catre un participant.

In cadrul concursului se acorda 10 premii, fiecare dintre acestea constand dintr-un pachet compus din: