Bani • Trageri la sorti • Invitatii

Concurs: Castiga un pachet VIP pentru tine si familia ta, la meciul Ungaria - Romania alaturi de Echipa Nationala sau zilnic 3 x 100 de lei!

Adăugat de concursoman în data de 2015.07.21 • 1571 vizualizări

concurs Bancpost

Antreneaza-te pentru castig.

Campania "Antreneaza-te pentru castig" se va desfasura in perioada 15 iulie 2014 ora 12:00 AM - 23 august 2015 ora 23:59 PM.

La aceasta campanie poate participa orice persoana fizica, cu cetatenie romana, cu varsta de minimum 18 ani si cu domiciliul stabil / resedinta in Romania, clienti Bancpost ce efectueaza plati cu cardul de debit VISA Bancpost sau Mastercard Bancpost, pe teritoriul Romaniei sau care platesc facturile prin intermediul retelei de ATM-uri Bancpost, in perioada desfasurarii campaniei.

Toate platile efectuate de pe cardurile de debit VISA sau Mastercard si platile facturilor efectuate prin intermediul ATM-urilor Bancpost vor fi grupate pe fiecare zi a campaniei si vor intra in tragerea la sorti si aferent fiecarei zile a campaniei se vor extrage cate 3 castigatori, care vor primi cate un premiu de 100 Lei. Toti participantii in campanie, vor fi eligibili pentru tragerea la sorti pentru marele premiu: 1 pachet VIP pentru 3 persoane la meciul Ungaria - Romania, de la Budapesta.

Premiile care vor fi oferite in cadrul acestei campanii sunt:

  • 126 x 100 lei
  • 1 x pachet VIP pentru 3 persoane la meciul Ungaria - Romania, de la Budapesta    

Toti castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti la sfarsitul campaniei. Tragerea la sorti se va realiza in mod electronic, folosind un program cu distributie aleatorie pentru desemnarea castigatorilor. Tragerea la sorti va avea loc pe data de 25 august 2015.

(P): Foloseste codul QUICK436 pe site-ul Quickmobile si poti avea o reducere de 3% la orice comanda!


PARTICIPA LA CONCURS