Acest concurs a expirat în data de 2015-07-31. Vezi concursurile active aici.
Renault Kadjar te conduce la concertul verii.

Competitia intitulata “Renault Kadjar te conduce la Europa Fm Live pe plaja” se desfasoara in perioada 22 – 30 iulie 2015, este organizată de postul de radio Europa FM, in emisiunea „Desteptarea”, de luni pana vineri, din intervalul orar 07:00 – 10.00 AM, astfel: cate un concurs pe zi in perioada 22 – 24 iulie, respectiv 27 – 30 iulie, iar in zilele de miercuri 22 iulie 2015, vineri 24 iulie 2015 si joi, 30 iulie 2015 vor avea loc cate doua concursuri pe zi.

Pentru a putea participa la concurs, ascultatorii Europa FM trebuie sa asculte programele Europa FM, sa se inscrie in timp de 10 minute de la anuntarea concursului, trimitand SMS la numarul 1721 (SMS cu tarif normal, valabil in retelele de telefonie mobila Vodafone, Orange, Telekom) cu textul “LIVE PE PLAJA” (se accepta si transcrierile fonetice ale cuvantului “live”, respectiv “laiv” si “laif”), urmat de numele si localitatea de provenienta. Sunt inscrisi in concurs doar participantii care au trimis sms-uri valide ce au fost receptionate de catre Europa FM.

Dupa expirarea celor 10 minute, prin tragere la sorti realizata prin intermediul unui soft specializat, zilnic, din cei inscrisi pana la momentul anuntarii concursurilor se va alege un SMS castigator si, ulterior se va apela. Participantul extras trebuie sa raspunda apelului EuropaFM si sa fredoneze un refren din repertoriul artistilor care vin la concertul Europa FM – Live pe plaja. Daca ascultatorul raspunde corect este declarat castigator al premiului zilnic.

La finalul fiecarei saptamani de concurs (vineri, 24 iulie 2015 si joi, 30 iulie 2015), se organizeaza o tragere la sorti printr-un soft specializat la care participa toate SMS-urile primate in timpul saptamanii in curs, inclusiv sms-urile castigatorilor premiilor zilnice din saptamana respective si se va alege un SMS castigator, iar ulterior acesta se va apela in telefonic in direct. Ascultatorul ales trebuie sa raspunda apelului Europa FM si sa fredoneze un refren celebru din repertoriul artistilor care vor fi prezenti la concertul EuropaFM - Live pe plaja. Daca acesta fredoneaza refrenul, castiga premiul saptamanal al concursului.

In perioada 22 – 30 iulie 2015, de luni pana vineri/de luni pana joi, participantii pot castiga premii zilnice constand in carduri cadou valabile in magazinele Decathlon si tricouri personalizate Renault Kadjar si Live pe plaja, iar in zilele de vineri 24 iulie 2015 si joi 30 iulie 2015, se vor acorda in plus premii constand in pachete VIP la concertul Europa FM – Live pe plaja. Aceste pachete includ cazare pentru 2 persoane, transport cu un vehicul Renault Kadjar, un plin de combustibil si acces VIP in backstage alaturi de artistii care vor urca pe scena concertului Europa FM Live pe plaja.

Premiile acordate de catre organizator si partener constau in:

  • 10 premii zilnice, un premiu zilnic va cuprinde: un card cadou pentru articole de plaja si sportive in valoare de 400 de lei (TVA inclus), un tricou oficial al concertului Europa FM – Live pe plaja si un tricou oficial Renault Kadjar;
  • 2 premii saptamanale constand in pachet VIP la concertul Europa FM – Live pe plaja /concurs care va cuprinde: o camera dubla pentru doua persoane, a cate doua nopti la un hotel Afrodita 4* din statiunea Venus in perioada 31 iulie 2015 - 02 august 2015, doua zile de drive test cu un Renault Kadjar cu un plinul de combustibil facut si maximum cinci legitimatii VIP cu acces in backstage la concertul Europa FM – Live pe plaja;

Castigatorii vor fi contactati de catre un reprezentant Europa FM, in termen de maxim 5 zile lucratoare de la castigarea premiilor, pentru a primi toate detaliile necesare validarii premiilor. Castigatorii premiilor saptamanale trebuie sa faca dovada ca detin permis de conducere (aflat in termenul de valabilitatela) la data in care urmeaza sa-si ridice premiile.