105
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.571.10
miliarde de lei,
adica

1.571.100.000,00
RON
11656
concursuri
expirate
66
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un outfit complet in valoare de 1.000 lei!

 admin  2016.03.27  Haine, Incaltaminte, Accesorii,Trageri la sorti  1412

concurs Uman Shop

E an electoral și avem candidatul perfect: Maimuța U Manistă – care are nevoie de cât mai mulți susținători! Așa că hai să-i facem o campanie memorabilă!

Ce trebuie să faci?

Lipește stickerul cu maimuța pe care l-ai primit în coletul cu produsele comandate de pe u-man.ro într-un loc cât mai vizibil din orașul tău, fă-i o poză sau fă-ți un selfie cu el și postează-l pe pagina noastră de Facebook cu hashtag-ul #voteazamaimuta.

În cazul în care ai magazin U Man în orașul tău, poți ridica stickere pentru înscrierea în concurs din oricare dintre magazinele noastre fizice din București, Băneasa, Brașov, Cluj, Iași sau Timișoara. Trebuie doar să ceri!

Fiecare participant se poate înscrie în concurs cu mai multe fotografii/ selfie-uri. Câștigătorul va fi ales de către echipa U Manistă și va fi anunțat pe pagina de Facebook – Uman Shop.

Perioada campaniei (electorale) este 24 martie – 21 aprilie 2016.

Anunțarea câștigătorului: 25 aprilie 2015

Ce poți câștiga?

Cea mai bună campanie / cele mai cool poze sau cele mai tari locuri în care ai lipit stickerele cu maimuța U Manistă câștigă un outfit complet în valoare de 1.000 lei!


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Uman Shop castiga premii Voteaza Maimuta outfit completNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.