Acest concurs a expirat în data de 2017-06-26. Vezi concursurile active aici.
Acum ai sansa sa castigi un ondulator Curl Secret 2, de la BaByliss Paris!

Ești gata pentru toate concertele și petrecerile care s-au anunțat vara asta? Noi te ajutăm să arăți perfect, indiferent de planurile tale de vacanță!

Urmează o vară hot! Și nu spunem asta gândindu-ne doar la temperaturi, ci și la atmosfera de vacanță, relaxare și… party! Vara asta, nume mari ale muzicii ne vizitează țara, așa că sigur nu ne vom plictisi nici un moment!

Dar fie că te pregătești de un festival de muzică, fie că te pregătești de vacanță, un lucru este cert – trebuie să arăți impecabil, iar noi te vom ajuta!

Cu Curl Secret 2, de la BaByliss Paris, poți avea cel mai cool look de festival!

Nu-i așa că vrei să ai și tu un ondulator automat care poate realiza singur până la 36 de tipuri de bucle? Noul Curl Secret 2 dispune de două capete interschimbabile de dimensiuni diferite (25mm sau 35mm), ideale chiar și pentru cea mai cârcotașă fashionistă!

Și pentru că ți-am spus că vei avea cel mai cool look de festival, trebuie să știi că acest ondulator automat distribuie temperatura uniform de-a lungul firului de păr, iar efectul rezultat e spectaculos – păr cu aspect sănătos, strălucitor, fără fire rebele (datorită funcției ionice), dar perfect ondulat!

Acum ai șansa să câștigi un ondulator Curl Secret 2, de la BaByliss Paris!

Până pe 25 iunie, răspunde la întrebarea – „Tu cum îți aranjezi părul într-un look lejer atunci când te distrezi la un festival în aer liber?” – și completează formularul de concurs cu datele tale. Vei intra automat în tragerea la sorţi pentru un ondulator Curl Secret 2!