Acest concurs a expirat în data de 2015-04-30. Vezi concursurile active aici.
Uimeste-ne cu bunatatile tale de Pasti.

Concursul "Uimeste-ne cu bunatatile tale de Pasti" se desfasoara in perioada 8 - 29 aprilie 2015

Pentru a se inscrie in concurs, participantii trebuie sa inscrie o reteta de Pasti in aplicatia facebook, care se va incarca in galeria aplicatiei Concurs. Pentru a fi luate in considerare, retetele trebuie sa inscrise pana cel tarziu pe 22 aprilie 2015, ora 23.59. 

Un participant poate inscrie oricate retete atat timp cat aceasta respecta tema concursului. Participantii declara in mod implicit prin inscrierea in Concurs ca sunt detinatorii drepturilor de autor asupra retetelor inscrise si isi asuma toate consecintele legale in cazul in care se dovedeste ca nu detin drepturile de autor asupra retetelor inscrise si a fotografiilor care le insotesc.

Toate retetele care au continut gresit sau care nu sunt insotite de fotografii vor fi descalificate din Concurs si vor fi sterse de catre Organizator.

Premiile Concursului sunt:

  • Premiul 1: Hand Blender Breville
  • Premiul 2: Coffeexpress Breville
  • Premiul 3: Blend Active Breville

Desemnarea castigatorilor:

  • Votul public, reprezentat de numarul de like-uri, reprezinta 50% din punctajul final, reprezentantii Gustos.ro si Breville Romania oferind a doua jumatate din scor.
  • Pentru premiu, topul reprezentantilor Gustos.ro si Breville Romania si topul publicului vor fi agreate in felul urmator: primele 10 retete din top vor primi un punctaj de la 1 la 10 (10 fiind nota oferita primului loc si 1 fiind nota locului al zecelea). Punctajul final va fi obtinut prin adunarea celor doua punctaje.

In caz de egalitate, este desemnata castigatoare reteta care are mai multe puncte de la reprezentantii Gustos.ro si Breville Romania. In cazul in care doua sau mai multe imagini au acelasi punctaj, organizatorul isi rezerva dreptul sa aleaga castigatorul premiului. Desemnarea castigatorilor se va realiza pe data de 30.04.2015.

Castigatorii vor fi anuntati pe 30 aprilie 2015, urmand sa primeasca Premiul in maxim 30 de zile din momentul anuntarii castigatorului.