Acest concurs a expirat în data de 2014-10-29. Vezi concursurile active aici.
Castiga pizza pentru toata gasca!

Loteria publicitara se desfasoara in perioada 01.10.2014 - 28.10.2014, in magazinele Selgros.

Persoanele declarate castigatoare vor putea intra in posesia urmatoarelor categorii de premii:

  • cate 1 premiu principal pentru fiecare magazin participant, constand intr-un meniu pentru 8 persoane, stabilit de organizator si cu ingrediente puse la dispozitie de acesta, gatit de un maestru bucatar la domiciliul castigatorului, cu aparatura si ustensilele din bucataria acestuia si cu asigurarea de catre castigator a conditiilor optime de pregatire a meniului, inclusiv a conditiilor igienico-sanitatre.
  • 55 premii secundare, pentru fiecare magazin participant constand intr-un voucher de 60 lei TVA inclusa pentru achizitie 3 buc. pizza sau 1 buc. pizza mare, de la firme specializate din fiecare din orasele magazinelor participante.

La aceasta loterie publicitara, pot participa toti clientii Selgros, care in perioada campaniei, cumpara din magazinele participante, produse alimentare si / sau nealimentare, cu exceptia celor de la Tabac Shop, in valoare de cel putin 100 lei pe o singura factura.

Se primeste multiplu de taloane pentru fiecare 100 de lei din valoarea de achizitie.

Fiecare client va putea participa prin depunerea, in urnele special amenajate dupa casele de marcat, a unui talon de participare completat corect si complet.

In data de 29.10.2014, in jurul orei 12:00 in fiecare magazin participant se va constitui cate o comisie care va proceda la extragerea publica a taloanelor castigatoare pentru cele 19 premii principae si apoi pentru extragerea taloanelor castigatoare pentru premiile secundare.