Acest concurs a expirat în data de 2014-09-22. Vezi concursurile active aici.
Gaseste sacii de aur de la Ceresit!

Campania “Gaseste sacii de aur de la Ceresit!” va incepe in data de 21 iulie 2014 si se va incheia la data de 21 septembrie 2014.

La aceasta Campanie participa urmatoarele produse Henkel Romania care contin codul promotional tiparit pe interiorul sacului cu ambalaj promotional, comercializate pe teritoriul Romaniei, in perioada campaniei:

  • adeziv pentru montare gresie si faianta Ceresit CM 11 PLUS, sac de 25 kg cu ambalaj promotional; 
  • adeziv super-flexibil pentru gresie, faianta si piatra naturala Ceresit CM 17, sac de 25 kg cu ambalaj promotional;
  • glet pentru interior si rigips pe baza de ipsos Ceresit CT 126, sac de 20 kg cu ambalaj promotional;
  • glet pentru interior pe baza de ciment alb Ceresit CT 127, sac de 20 kg cu ambalaj promotional;
  • adeziv pentru polistiren si masa de spaclu Ceresit Thermo Universal, sac de 25 kg si sac de 27,5 kg, ambii saci cu ambalaj promotional;

Produsele participante la Campanie au ambalaje promotionale care vor contine imprimat pe interior un cod unic promotional format din 5 caractere alfanumerice. Ambalajul promotional al produselor poarta textul ”Intra in parteneriat cu Ceresit” si sigla SM Ceresit, conform specimenului atasat prezentului Regulament. 

Organizatorul va introduce in mod aleatoriu in interiorul ambalajului produsele participante la promotie machete de forma unui lingou de Aur, cu dimensiunea 6.5 cmx2.5 cm (baza de jos) si 5cmx2cm (baza de sus), din lemn, inscriptionate cu coduri unice. Machetele vor fi descoperite de catre participanti direct in interiorul ambalajelor produselor participante la promotie, insa nu se vor gasi in toate produsele participante la Campanie, ci doar in cele castigatoare.

Pentru a fi validati castigatori si a intra in posesia premiilor constand in lingou de Aur de 5 gr., 24 K, participantii trebuie sa pastreze in original bonul fiscal sau factura de achizitie a produsului participant la promotie si macheta lingoului descoperita in ambalaj purtand codul unic inscriptionat pe ea. Bonul fiscal sau factura trebuie sa fie emis(a) de unul dintre magazinele, perioada de achizitie sa fie cuprinsa in intervalul 21 iulie 2014 – 21 septembrie 2014, precum si sa faca mentiunea de achizitie a unuia dintre produsele participante la Campanie.

Persoanele fizice care indeplinesc conditiile de participare la Campanie si care achzitioneaza in perioada Campanei produse participante la Campanie au posibilitatea sa castige premii constand in lingouri de Aur de 5 gr., 24 K. Din stocul de produse participante la Campanie existente pe piata, un numar de 150 sunt castigatoare, respectiv contin una din machetele de forma unui lingou de Aur.

Castigurile constand in lingouri de Aur de 5 gr., 24 K, pot fi inlocuite cu contravaloarea lor in bani, contravaloare ce va fi egala cu valoarea de 837lei , la cererea expresa formulata in scris a unui castigator.