Acest concurs a expirat în data de 2015-06-29. Vezi concursurile active aici.
Crezi ca numai agentii au misiuni speciale? De astazi, si tu poti face parte dintr-o misiune fara precedent.

Campania "Beck’scapers" se va desfasura in perioada 01.05.2015 – 28.06.2015.

Pentru a participa la Campanie, utilizatorii trebuie:

  1. Sa detina un cont de Facebook valid, cu nume, prenume, adresa e-mail, numar de telefon.
  2. Sa fie fani ai paginii de facebook Becks Romania.
  3. Pentru a porni jocul, vizitatorii trebuie sa intre in aplicatia „Beck’scapers” accessand tabul dedicat aplicatiei din pagina de Facebook Becks Romania.
  4. Prima oara cand intra in aplicatie, utilizatorul trebuie sa-si aleaga unul dintre urmatoarele personaje cu care va participa la joc: Luptator, Actor, Hacker, Spion si orasul in care vor sa participe la experienta Escape Room (Camera de Evadare).
  5. Pasul urmator este sa isi aleaga 3 prieteni, pentru fiecare personaj ramas cu care va forma o echipa. Fiecare dintre cele 4 personaje are anumite abilitati cu care va participa la joc. La fiecare joc, echipa se va infrunta de 4 ori. Pentru fiecare infruntare trebuie ales cate un specialist din echipa. Va putea ataca cu fiecare specialist o singura data.
  6. Jucatorul va putea vedea miscarea adversarului doar in momentul in care au fost alesi ambii specialisti.
  7. Punctajul se va stabili in functie de conflictul dintre personaje:
    • Spionul înfrânge Hackerul și Actorul, și este înfrânt de Luptător.
    • Luptătorul înfrânge Spionul și este înfrânt de Hacker și Actor.
    • Actorul înfrânge Luptătorul și este înfrânt de Hacker și Spion.
    • Hackerul înfrânge Actorul și Luptătorul, și este înfrânt de Spion.
  8. Punctaj înfruntare: 3 puncte pentru câștig, 0 puncte pentru egal și -3 puncte pentru înfrângere. Punctaj joc: 5 puncte + victoriile din înfruntări, 0 puncte pentru egal și -5 puncte pentru înfrângere. Punctaj extra: pentru share-ul (publicarea) aplicatiei pe wall-ul (peretele) de Facebook, vei primi 50 puncte extra; pentru invitarea unui prieten in joc și acesta intră în joc cu echipa lui, se vor acords 25 puncte extra. Punctele extra se pot primi o singura data in cadrul campaniei.
  9. Cei mai buni concurenti in functie de punctajul obtinut, se califica in etapa urmatoare a concursului: experienta Escape Room (Camera de Evadare).
  10. În funcție de punctajul obținut, cei mai buni 25 de jucători din fiecare dintre cele 4 orașe, vor intra, împreună cu echipa (max. 4 participanți în total), în etapa a doua a misiunii,  experiența Beck’scapers, care se va desfășura în Escape Room-ul (Camera de Evadare) din orașul în care au participat.
  11. Programarile se vor face telefonic, castigatorii trebuie sa-si completeze datele in aplicatie pana la finalul perioadei de calificare, pentru a putea fi contactati telefonic.
  12. Concurentii pot sa concureze pentru a castiga experienta din orasul selectat astfel:
    • Bucuresti: 01 – 10 Mai 2015
    • Iasi: 01 – 24 Mai 2015
    • Timisoara: 01 Mai – 07 Iunie 2015
    • Cluj-Napoca: 01 Mai – 21 Iunie 2015

In cadrul acestei Campanii, Organizatorul ofera urmatoarele premii:

  • 100 de premii care constau intr-o experienta de tipul Escape Room (Camera de Evadare) care va avea loc in 4 orase din Romania: Bucuresti, Iasi, Timisoara, Cluj-Napoca. Experientele vor avea loc in fiecare oras, in baza unei programari realizate anterior la telefon, in cadrul unui container, intr-un spatiu special amenajat.
  • 1 x Laptop Toshiba Satellite L50 – B – 1K2 (element deja utilizat în cadrul experienței, în escape room)
  • 1 x Go Pro 3 (element deja utilizat în cadrul experienței, în escape room)
  • 1 x Frigider cu 20 de sticle de bere Beck’s (element deja utilizat în cadrul experienței, în escape room)

Desemnarea castigatorilor se va face in felul urmator:

  1. Experientele Escape Room (Camera de Evadare)
    • Se vor oferi primilor 25 de participanti in functie de punctajul acumulat la joc, pentru fiecare oras.
    • In cadrul containerului, in Escape Room (Camera de Evacuare) fiecare echipa formata din 4 prieteni trebuie sa incerce sa evadeze in maximum 30 de minute, trecand prin anumite obstacole folosind indiciile oferite.
  2. Premiile de la finalul campaniei
    • Vor fi oferite catre 3 castigatori stabiliti in urma tragerii la sorti, folosind website-ul random.org, dintre toti cei care au jucat cel putin o data in aplicatia de Facebook si toti cei care au intrat in container.
    • Premiile (laptop Toshiba, camera GoPro 3 si frigider cu bere) sunt cele utilizate deja în cadrul misiunii, în interiorul camerei de evadare.

Castigatorii premiilor de la finalul campaniei se vor extrage, folosind random.org, pana la data de 15 iulie 2015 si vor fi contactati in termen de 5 zile lucratoare.