Diverse • Electronice • Tablete • Vouchere • Trageri la sorti

Concurs: Castiga un laptop Apple MacBook Air, o tableta iPad Air 2, o tableta iPad Mini 4 si 20 vouchere de cumparaturi in valoare de 300 lei fiecare!

Adăugat de concursoman în data de 2015.11.17 • 2837 vizualizări

concurs Carrefour

Deseneaza si Carrefour te premiaza!

Concursul de desene Carrefour Online Crăciun 2015 se desfăşoară pe parcursul a 30 zile calendaristice din data de 13.11.2015 pậnă în data de 13.12.2015 (inclusiv).

Modalitatea de participare:

În vederea înscrierii în „Concursul de desene Carrefour Online Crăciun 2015” participanţii trebuie să acceseze site-ul de concurs, din data de 13.11.2015 până la data de 13.12.2015, ora 23:59 cel târziu, si să completeze formularul de înscriere /inregistrare cuprinzând câmpurile afişate pe website-ul campaniei, cu următoarele date: adresă email, parola, nume, prenume, telefon, oraş, data naşterii. În cazul în care toate câmpurile obligatorii au fost completate corect, participantului i se va afişa pe ecran următorul mesaj: „Multumim pentru înscriere! Pentru a putea finaliza înregistrarea, te rugăm să îţi verifici adresa de e-mail şi să dai click pe link-ul de confirmare". Acest mesaj constituie validarea preliminară a înscrierii /inregistrarii. Validarea finala si activarea contului se va face dupa confirmarea adresei de e-mail, accesand link-ul din mesajul mail-ul automat. Numai datele participanţilor care au confirmat contul accesand link-ul primit in mesajul mai sus menţionat participă la concurs.

Pentru a participa în tragerea la sorţi pentru unul din cele 3 premii Apple, participantul va trebui să indeplineasca (cumulativ) urmatoarele conditii:

  • sa completeze formularul de inscriere/inregistrare;
  • sa înscrie în concurs cel puţin o planşă validă, mentionand numele copilului care a realizat respectiva plansa, prenumele, şcoala în care este înscris şi vârsta împlinită. Participantul se va putea înregistra efectiv în concurs prin accesarea butonului „Încarca planşa”;
  • sa inregistreze un numar de 30 de voturi valide pentru fiecare plansa inregistrata;

Pentru a participa în tragerea la sorţi pentru unul din cele 20 de premii (20 de cupoane de cumpărături Carrefour, valide in toate hipermarketurile Carrefour de pe teritoriul României, fiecare cupon având valoarea de 300 lei) participantul va trebui să indeplineasca (cumulativ) urmatoarele conditii:

  • sa completeze formularul de inscriere /inregistrare;
  • sa înscrie în concurs cel puţin o planşă validă, mentionand numele copilului care a realizat respectiva plansa, prenumele, şcoala în care este înscris şi vârsta împlinită. Participantul se va putea înregistra efectiv în concurs prin accesarea butonului „Încarca planşa”;

În Concursul de desene Carrefour Online Crăciun 2015 pot fi înscrise doar planşele copiilor cu varste intre 3 - 6 ani integrati in invatamantul prescolor (gradinite) si ale elevilor din clasele 0 - VIII.

Prin planşă validă se înţelege planşa care indeplineste cumulativ urmatoarele conditii:

  • conţine însemnele Concursului de Desene Carrefour Crăciun 2015, disponibilă în gradinitele si şcoliile partenere dar şi online, pe pagina Concursului de Desene;
  • contine un desen realizat de un copil cu varsta intre 3-6 ani integrat in invatamantul prescolor (gradinita) sau de un elev in oricare dintre clasele 0-VIII.

Fiecare planşă va fi aprobată în prealabil de un reprezentat Carrefour. Procesul va fi efectuat după urcarea planşei în Concurs şi nu implică o acţiune suplimentară din partea participantului. Ţinând cont de volumul mare de planşe verificate manual, procesul poate dura până la 48 de ore. Un participant nu poate avea mai mult de un cont.

Premiile acordate în cadrul “Concursului de Desene Carrefour Online Crãciun 2015” vor fi următoarele:

  • 3 premii ce vor fi acordate prin tragere la sorţi dintre toate planşele care au strâns cel puţin 30 de voturi. Câştigătorii desemnaţi vor fi tutorii legali, părinţii sau învăţătorii/profesorii, iar în dreptul fiecărui participant va fi afişat numele planşei cu care a câştigat.
  • Suplimentar, se vor acorda 20 de premii prin tragere la sorţi la care vor participa toţi participanţii care au urcat cel puţin o plansă, indiferent de numărul de voturi acumulat. Premiile sunt reprezentate de cupoane de cumpărături în valoare de 300 lei, fiecare. Cupoanele sunt valide în orice hipermarket Carrefour de pe teritoriul României si pot fi folosite pentru achiziţia produselor din hipermaketurile Carrefour. Câştigătorii desemnaţi vor fi tutorii legali, părinţii sau învăţătorii/profesorii, iar în dreptul fiecărui participant va fi afişat numele planşei cu care a câştigat.

(P): Câștigă un smartphone Samsung Galaxy S9!


PARTICIPA LA CONCURS