77
concursuri
active
Premii
in valoare de

674.74
miliarde de lei,
adica

674.739.387,00
RON
11588
concursuri
expirate
24
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un laptop 2-in-1 HP, un iPhone 6, un Samsung Galaxy S6 si 3 tablete iPad Air!

 admin  2016.02.21  Tablete,Telefoane,Trageri la sorti  2194

concurs Sun Plaza Shopping Center

La împlinirea a 6 ani pe piaţa de retail din România, Sun Plaza Shopping Center le-a pregătit vizitatorilor săi un eveniment inedit, presărat cu momente magice și suspans, umor, premii consistente şi un concert senzațional Carla’s Dreams.   

Petrecerea aniversară, animată de gazdele Răzvan Popescu şi Flick, se va desfășura pe întreg parcursul zilei de vineri, 26 februarie 2016, și va debuta cu un spectacol interactiv de magie și iluzionism, sub bagheta magicianului Robert Tudor.

Apoi, misterul va fi înlocuit de suspans și adrenalină, grație acrobaților “Event’s Production”, care vor ține publicul în priză cu un spectacol de dans aerial.   

Momentul culminat al spectacolului aniversar va avea loc începând cu ora 19:00, când trupa momentului în România - Carla’s Dreams - este așteptată să ridice emoțiile la rang de artă cu un concert live de senzație.   

Concertul va fi precedat de marea tombolă aniversară, prilej pentru Sun Plaza să-şi răsplătească clienţii cu premii pe măsura loialităţii lor: un Laptop 2-in-1 HP, un iPhone 6, un Samsung Galaxy S6, 3 tablete iPad Air

Clienţii Sun Plaza au oportunitatea de a se înscrie la tombolă până în data de 25 februarie 2015, iar pentru a intra în posesia premiilor, câştigătorii trebuie să fie prezenţi la extragerea din 26 februarie, începând cu ora 19:00. Mai mult decât atât, șase dintre participanții la tombolă vor fi norocoșii câștigători ai unei sesiuni foto și de autografe alături de membrii trupei Carla’s Dreams.     

Pentru a fi eligibili, participanții la tombolă trebuie să viziteze, în perioada 19 – 25 februarie 2016, cabina foto amplasată la parterul Sun Plaza, pentru a-și exprima admirația față de trupă printr-o fotografie cât mai originală. Totodată, pe întreaga perioadă a campaniei aniversare, vizitatorii Sun Plaza pot câștiga pe loc selfie stick-uri, memory stick-uri și jucării inteligente.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Sun Plaza Shopping Center castiga premii concert Carla’s Dreams castiga iPhone 6 concurs iPhone 6