Acest concurs a expirat în data de 2015-10-02. Vezi concursurile active aici.
Poti fotografia un secret?

Concursul "Poți fotografia un secret? Intel Challenge for the Instagrammer Inside You" va fi organizat şi se va desfăşura începând cu data de 01.09.2015 până la 01.10.2015 orele 12:00 PM, inclusiv, pe contul de Instagram Intel România, pe întreg teritoriul României.

Înscrierea în concurs este gratuită, iar o persoană se poate înscrie o singură dată. Acceptarea provocarii Intel România de a fotografia un secret prin postarea pe propriul cont a unei fotografii reprezentative, menționarea Intel România prin @ și tag, cât și a colaboratorilor Intel România în acest proiect și folosirea hashtag-ului campaniei #intelsecret reprezintă înscrierea și validarea în concurs.

Pentru participarea la concursul "Poți fotografia un secret? Intel Challenge for the Instagrammer Inside You" participanții trebuie să se accepte provocarea Intel lansată de unul dintre cei 5 Visual Instagrammeri parteneri și să posteze o fotografie care să reprezinte un secret, menționând numele Instagrammerului prin @ și tag, mentionând numele Intel România prin @ și tag și hashtag-ul concursului #intelsecret. Toate persoanele care respectă condițiile Regulamentului și respectă cerințele de mai sus, în perioada 07.09.2015 – 16.09.2015 orele 12:00 (inclusiv), intră automat în concurs.

Concursul va avea un singur câștigător care va fi desemnat de fiecare dintre cei 5 Instagremmeri parteneri împreună cu reprezentanți Intel în funcție de criteriul creativitate și se desfășoara în prima fază pe unul dintre conturile Instagrammeri–lor parteneri.

Finala concursului se va desfășura între câștigătorii desemnați de cei 5 Instagrammeri colaboratori, pe contul de Instagram al Intel România și va desemna un singur câștigător în baza numărului de like-uri și commenturi acumulate în perioada 18.09.2015 – 30.09.2015. Câștigător al concursului va fi desemnat participantul care a acumulat cel mai mare număr de like-uri și comment-uri pe contul de Instagram al Intel România.

Semifinaliștii vor fi desemnași și anunțati pe data de 17.09.2015.

Marele câștigator va fi desemnat și anunțat pe data de 01.10.2015.

Semifinaliștii vor fi premiați cu o tabletă Asus Fonepad 7 ME372CL Marele câștigător va fi premiat cu un laptop 2 în 1 Asus Transformer Book T100.