98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
22
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un kit eco de sarbatori oferit de Eco-Rom Ambalaje!

 admin  2014.12.17  Diverse,Trageri la sorti  898

concurs Eco-Rom Ambalaje

Fii ECO de Sarbatori! Arata ca iti pasa de mediul in care traiesti, colecteaza separat deseurile de ambalaje, participa la concurs si Eco-Rom Ambalaje te premiaza cu un kit eco de sarbatori care contine o cana pentru diminetile reci si un calendar pentru un an nou eco.

Iata ca se apropie usor usor si Sarbatorile de Iarna. Este perioada in care daruim, primim, suntem mai buni unii cu altii si ne bucuram impreuna de atmosfera calda: luminitele colorate, bradul impodobit, cozonacul facut in casa, vinul fiert si cadourile mult asteptate. In toata aceasta frenezie nu trebuie sa uitam sa fim recunoscatori si fata de mediu, fara de care aceasta perioada nu ar fi posibila. 

Participa la concurs in perioada 15 decembrie 2014 – 15 ianuarie 2015 si poti castiga un kit eco de sarbatori oferit de Eco-Rom Ambalaje!


PARTICIPA LA CONCURS

Eco-Rom Ambalaje kit eco de sarbatori concursuri online fii ecoNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.