Acest concurs a expirat în data de 2018-07-01. Vezi concursurile active aici.
Se stie ca, inainte de concediu, timpul trece de 2 ori mai greu, task-urile sunt de 3 ori mai complicate si colegii de 4 ori mai enervanti.

Kit de supravietuire inainte de concediu. Se stie ca, inainte de concediu, timpul trece de 2 ori mai greu, task-urile sunt de 3 ori mai complicate si colegii de 4 ori mai enervanti. Esti pe punctul de a ceda? Ia-ti kitul de supravietuire #Duty Free si lasa-ne sa te salvam.

Concursul "BestValue – Kit de Supravietuire" se va desfasura pe intreg teritoriul Romaniei, in perioada 29 mai 2018 – 30 iunie 2018 in mediul online.

Pentru a se inscrie in concurs Participantii vor trebui sa indeplineasca urmatoarele conditii:

  • sa se aboneze la newsletterele si ofertele comerciale ale site-ului www.bestvalue.eu prin introducerea adresei de email in paginile de concurs, in perioada 29 mai 2018 –30 iunie 2018;
  • sa detina un bilet de avion valid, pe care sa il valideze in cadrul procesului de inscriere, pe pagina concursului sau in cadrul formularului de validare din contul de utilizator, in sectiunea „Bilete”. Biletul trebuie sa contina o data a zborului, ulterioara inceperii concursului, numele si prenumele pasagerului, numarul de rezervare / codul de rezervare si denumirea companiei aeriene. Pentru inscrierea in tombola, biletul de avion validat in cadrul campaniei, trebuie sa se incadreze intr-unul dintre cele 3 intervale. Oricare alt bilet valid, intr-un alt interval de valabilitate, care nu se incadreaza in segmentele de mai jos, nu va fi luat in calcul in vederea inscrierii in campanie:
    • 1 si 34 de zile de valabilitate;
    • 35-99 zile de valabilitate;
    • 100 zile de valabilitate;

Premiile oferite constau in oferirea cu titlu gratuit a urmatoarelor produse, in valoare totala de 1.988 lei, dupa cum urmeaza:

  • Utilizatorii care se aboneaza la newsletterele BestValue si valideaza un bilet de avion, in cadrul campaniei „Kit de Supravietuire”, cu o perioada de valabilitate cuprinsa intre 1 si 34 de zile se califica pentru tragerea la sorti pentru produsului: Clinique Skin 185 ML in valoare de 197,42 lei
  • Utilizatorii care se aboneaza la newsletterele BestValue si valideaza un bilet de avion, in cadrul campaniei „Kit de Supravietuire”, cu o perioada de valabilitate cuprinsa intre 35 si 99 de zile se califica pentru tragerea la sorti pentru produsului: Estee Lauder Advanced Night Repair in valoare de 658 lei
  • Utilizatorii care se aboneaza la newsletterele BestValue si valideaza un bilet de avion, in cadrul campaniei „Kit de Supravietuire”, cu o perioada de valabilitate de peste 100 de zile se califica pentru tragerea la sorti pentru produsele de mai jos: Givenchy Live Irresistible Blossom Crush in valoare de 385,40 lei; Lancome La Nuit Tresor a la Fulie in valoare de 338,40 lei, Givenchy Gentleman, in valoare de 408,90 lei

Castigatorii premiilor vor fi anuntati de catre organizator prin email in maximum 3 zile lucratoare de la data tragerii la sorti. Acestia vor fi notificati pe adresa de email pe care au introdus-o in vederea inscrierii in concurs.Tragerea la sorti va fi efectuata la sediul Millenium Pro Design S.R.L. din Str. Intrarea Narciselor, nr. 8, oras Otopeni, JudetulI lfov, cod postal 075100 prin intermediul aplicatiei random.org, in data de 5 iulie 2018.

Concursul se adreseaza tuturor persoanelor fizice care au implinit varsta de 18 ani pana la data inceperii concursului. Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consulta regulamentul oficial complet.